Naomi Hedman, jignită de fanele iubitului ei! Care a fost reacția lui Florin Ristei: ”Nu am nevoie de fani ca dumneavoastră”

Florin Ristei nu a suportat să vadă cum iubita lui este jignită.

Naomi Hedman, jignită de fanele iubitului ei! Care a fost reacția lui Florin Ristei: ”Nu am nevoie de fani ca dumneavoastră"

Fanele sunt invidioase deja pe Naomi Hedman. De când ea formează un cuplu cu Florin Ristei, multe au sărit în capul ei. Cel mai probabil, unele femei sunt geloase pentru faptul că vedetele sunt împreună. Ei bine, ele trebuie să nu mai viseze cu ochii deschiși la fostul concurent de la ”X Factor”. Acum, el are o relație și este extrem de fericit cu noua sa parteneră de viață.

Internetul s-a împărțit în două tabere, de când Florin Ristei și Naomi Hedman și-au confirmat relația. Unii dintre ei îi apreciază și sunt extrem de fericiții pentru faptul că au avut curajul să recunoască faptul că se iubesc în public. Pe de altă parte, se află cei care îi critică și care le adresează cuvinte jignitoare ori de câte ori au ocazia.

Naomi Hedman, luată la rost de admiratoarele lui Ristei

De 1 decembrie, pe rețelele sociale a fost postată o imagine de senzație cu simpaticul cuplu. În momentul în care au văzut fotografia respectivă, mulți internauți au luat pur și simplu foc. Ei nu au fost deloc de acord cu ipostaza în care și-au făcut ei aparația. Fanele lui Ristei nu s-au putut abține deloc și i-au adresat cuvinte dure iubitei artistului.

”Pleacă capul dacă vrei să mai ai fani”, ”Urâtă creatură”, ”Se vede că îți place cicolata”, ”Aoleu, mă dor ochii”, sunt câteva dintre reacțiile acide la adresa lui Naomi.

Naomi Hedman, jignită de fanele iubitului ei! Care a fost reacția lui Florin Ristei: ”Nu am nevoie de fani ca dumneavoastră"

Cântărețul nu a fost deloc de acord cu toate replicile fanilor răutăcioși și ce credeți că a făcut? Ei bine, el a sărit în apărarea lui Naomi Hedman fără să stea prea mult pe gânduri. Artistul a răbufnit pe Instagram și le-a dat la rândul lui replica persoanelor care se pare că nu o suportă pe iubirea vieții lui.

”Nu am nevoie de fani ca dumneavoastră, mulțumesc”, ”Mă bucur că poți spune asta despre tine”, sunt cuvintele juratului de la ”X Factor” pentru cele care i-au luat în derâdere iubita.