Nea Mărin, noi probleme de sănătate. Care este starea acestuia?

După ce a fost diagnosticat cu noul virus, Nea Mărin a mai primit o veste proastă!

Nea Mărin, noi probleme de sănătate. Care este starea acestuia?

Vedeta de la Antena 1 nu se poate lăuda cu un an prea bun pentru el. Deși anul 2020 a fost unul greu pentru toată lumea, Nea Mărin primește lovitură după lovitură. În timpul filmărilor pe care le începuse pentru show-ul lui, vedeta a intrat în contact cu mai multe persoane fără să știe că acestea erau infectate cu COVID-19.

După ce simptomele au apărut, bărbatul și-a făcut testul care a confirmat prezența virusului și în organismul său. Prezentatorul a povestit pentru Antena Stars că a fost internat în spital împreună cu soția timp de o săptămână și a oprit filmările pentru emisiunea sa. După externare, soții s-au izolat în casă timp de o lună de zile.

Nea Mărin a mărturisit că a fost destul de speriat de acest virus, însă profesionalismul medicilor de la Spitalul Matei Balș din capitală l-a liniștit. Acesta a avut încredere în personalul medical căruia îi mulțumește pentru cum l-a tratat.

Nea Mărin, noi probleme de sănătate. Care este starea acestuia?

Nea Mărin, imobilizat la pat

Problemele de sănătate se țin lanț de vedeta de la Antena 1. Dintr-o neatenție, bărbatul a călcat greșit și a căzut într-o pivniță. Bazinul lui a avut de suferit, din această cauză stând imobilizat două săptămâni. Medicii i-au pus o orteză după ce i-au scos fașele și a mai stat încă pe atât cu ea. Pentru a rezolva problema cât mai rapid, Nea Mărin a început recuperarea cu un kinetoterapeut.

Toate aceste evenimente se țin scai de prezentator încă din luna mai. În primăvară, acesta a făcut bursită și a declarat că s-a chinuit foarte mult din cauza acestui diagnostic. O persoană foarte energică, Nea Mărin lucra prin curte când a făcut o mișcare greșită, iar umărul i-a fost foarte afectat.

Timp de două luni vedeta a fost nevoită să se prezinte la recuperare. Vizitele la kinetoterapie nu îi sunt deloc străine, la vremea aceea fiind nevoit să facă exerciții pentru a-și reveni.