Nelson Mondialu’, aroganță dusă la extrem! Și-a cumpărat frigider de 60.000 de euro, unde ține ADN-ul Oanei Zăvoranu

Nelson Mondialu’ a dus aroganța la extrem! Celebrul milionar și-a cumpărat un frigider de 60.000 de euro, în care a congelat ADN-ul Oanei Zăvoranu, lui Dan Capatos și Florin Salam. Artistul a prezentat noile achiziții la Xtra Night Show.

Nelson Mondialu’, aroganță dusă la extrem! Și-a cumpărat frigider de 60.000 de euro, unde ține ADN-ul Oanei Zăvoranu

Nelson Mondialu’ este o prezență care nu ar putea plictisi pe nimeni. Mereu energic și cu vorbele la el, „Fenomenul” a uluit de această dată cu o nouă aroganță dusă la extrem. Artistul a prezentat la Xtra Night Shiw ultima sa achiziție de care este tare mândru. Ei bine, nu este vorba de un ceas de lux sau un alt bolid de sute de mii de euro, ci de un… frigider. Nelson Mondialu’ a arătat în emisiunea lui Dan Capatos cum arată obiectul pe care, susține el, ar fi dat nu mai puțin de 60.000 de euro. Surprizele nu se opresc aici, ci acesta a făcut o dezvăluire de senzație.

Nelson Mondialu’, frigider de 60.000 de euro

În timp ce se lăuda cu noul său super-frigider, de valoarea unui apartament, Nelson Mondialu a mărturisit că acesta ascunde în congelatorul lui ADN. Da, ați înțeles bine. Artistul a arătat fără ezitare 4 flacoane în care și-ar fi înghețat ADN-ul propriu, apoi pe cel al lui Dan Capatos, pe care îl admiră enorm, pe al lui Florin Salam, căci „lumea are nevoie de cântăreți”, dar mai ales pe cel al Oanei Zăvoranu. „Fenomenul” a mărturisit că nu ar exista o opțiune mai bună decât fosta soție a lui Pepe, care să ducă mai departe „omenirea în secolul 30”.

„Domnilor, aici este pentru secolul 30. După cum vedeți, niște ADN-uri congelate. Cine sunt în ADN-urile astea? Unul este Nelson Mondialu. Aici, fraților, îl avem pe nimeni altul decât Dan Capatos. Când m-a luat Dan Capatos, de m-a arestat Joe Biden, mi-o luat sceptrul. Am fost la Dan Capatos și am putut să iau de la dânsul, când am bătut palma cu el. În continuare avem ADN, când am fost la mai multe petreceri i-am luat țigara, nimeni altul decât Florin Salam. Avem nevoie de cântăreți. În final, bineînțeles, este nevoie și de o femeie pentru repopularea globului pământesc. Nimeni alta decât faimoasa, curajoasa, incontestabila Oana Zăvoranu. Când a stat lângă mine pe scaun i-am smuls un pupic pe obraz, i-am smuls un coș. Era coșulețul dragostei.”, a spus Nelson Mondialu’.

Bineînțeles, așa cum ne-a obișnuit până acum, Nelson Mondialu’ este mereu pus pe șotii, iar umorul lui ajunge mereu la un alt nivel. Tot ceea ce prezintă este un adevărat pamflet, iar fanii râd copios la fiecare apariție a artistului. Pentru a-și consolida și mai mult avuția, „Fenomenul” ne-a arătat și cum face duș, în una dintre băile sale construite din marmură și cele mai scumpe materiale. Cum banii și opulența sunt la ele acasă, artistul și-a lipit mai multe bancnote în euro de piept, semn că averea nu îl părăsește niciodată.