Nici Delia nu a scăpat de săgețile otrăvitoare ale Oanei Zăvoranu! Cum a atacat-o diva pe artistă

Oana Zăvoranu tună și fulgeră din nou, la adresa Deliei de această dată.

Nici Delia nu a scăpat de săgețile otrăvitoare ale Oanei Zăvoranu! Cum a atacat-o diva pe artistă

Cu toții o știm pe Oana Zăvoranu și, în mod cert, temperamentul ei vulcanic nu rămâne prea mult în anonimat. Mereu înarmată cu vorbele tăioase la ea, artista nu iartă nicio vedetă și spune tot ceea ce are de spus chiar dacă acest lucru ar însemna să deranjeze alte persoane.

După ce persoanele vizate au fost, într-o ordine aleatorie, Adelina Pestrițu, Oana Roman, Lidia Buble și lista poate continua, iată că a venit și rândul Deliei ca să fie comentată de Oana Zăvoranu.

Așa cum ar fi fost de așteptat, și Delia ar fi fost criticată așa cum au fost și celelalte vedete, însă nu a fost deloc așa! Se pare că Oana Zăvoranu chiar o place pe artista noastră și îi admiră munca, însă există și un lucru care îi displace și anume momentele în care se îmbracă ”șui”.

„Delia, dar nu când se îmbracă șui așa…”, a răspuns Oana Zăvoranu atunci când a fost întrebată ce vedete apreciază din România.

Nici Delia nu a scăpat de săgețile otrăvitoare ale Oanei Zăvoranu! Cum a atacat-o diva pe artistă

Oana Zăvoranu, nervoasă până peste cap din cauza influencerițelor

Oana Zăvoranu nu are de gând să se oprească aici, pentru că are planuri mari cu vedetele de la noi din țară care nu îi sunt deloc pe plac. Cele mai vizate sunt chiar influencerițele din mediul online care sunt urmărite de un număr foarte mare mai ales de adolescenți. Oana Zăvoranu le consideră ”căpușe” și nu se lasă până nu va face o ”curățenie”.

„Eu până nu scap această țărișoară de aceste căpușe nu mă las. Vi le scot pe astea din orice sistem, pentru că îmi voi lua din timpul meu să le demasc pe astea. Dacă influențezi generații de tinere, trebuie să fii bombă pe diplome. Sunt unele care se fardează singure în fața oglinzii”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru „Antena Stars”, în urmă cu câteva zile.