,,Nici măcar nu sunt regele propriei mele case…Ea este o zeiță”: Jason Momoa a dezvăuit că a avut nevoie de mult curaj pentru a-și întreba soția dacă vrea să iasă cu el!

În ultimul său interviu Jason Momoa a vorbit deschis despre familia sa, dar mai ales despre soția sa, Lisa.

,,Nici măcar nu sunt regele propriei mele case...Ea este o zeiță”: Jason Momoa a dezvăuit că a avut nevoie de mult curaj pentru a-și întreba soția dacă vrea să iasă cu el!
,,Nici măcar nu sunt regele propriei mele case...Ea este o zeiță”: Jason Momoa a dezvăuit că a avut nevoie de mult curaj pentru a-și întreba soția dacă vrea să iasă cu el!

În filme este întruchiparea unui luptător neînfricat. Însă în realitate,  Jason Momoa, care este un star de acțiune în Game of Thrones și Aquaman,  a recunoscut că unul dintre cele mai terifiante momente a fost să o întrebe pe soția sa, Lisa Bonet să iasă la o întâlnire.

Jason Momoa, dezvăluiri despre viața de familie

Jason Momoa a oferit recent un interviu  în care a vorbit și despre legătura sa cu soția Lisa Bonet. Actorul este vedeta de pe copertă a numărului din decembrie al Men’s Health. El apare pozat în deșert pentru a oglindi mai bine ultimul său rol principal în anticipatul film Dune.

Jason își ia noul rol de războinic foarte în serios, dar recunoaște în interviul acordat revistei că, în viața reală, el „nici măcar nu este regele casei sale”. De fapt, starul din Game of Thrones a vorbit despre viața sa de familie spunând că este îngrozit de soția sa.

„S-ar putea să par mare și dur, dar nu sunt. Nu sunt nimic ca Khal Drogo. Nici măcar nu sunt regele propriei mele case! Sunt absolut îngrozit de soția mea „, a spus el, potrivit  Daily Mail.

Jason a recunoscut că soția lui l-a intimidat foarte tare atunci când s-au întâlnit pentru prima dată. A ajuns să-și dea seama că trebuit să aibă curaj pentru ai cere să iasă cu el. Mai ales că atunci avea, doar  26 de ani și ea avea 38 de ani.

„(Eram) o mizerie”, a mărturisit el. „Mai ales când întâlnești pe cineva de care ești complet îndrăgostit și apoi afli că este uimitoare, inteligentă și amuzantă și este o zeiță și tu  ești un degenerat … Eram o epavă.”

Lucrurile au ieșit totuși bine, și chiar și acum are o relație foarte sudată cu Lisa, fosta soție a lui Lenny Kravitz.

,,Nici măcar nu sunt regele propriei mele case...Ea este o zeiță”: Jason Momoa a dezvăuit că a avut nevoie de mult curaj pentru a-și întreba soția dacă vrea să iasă cu el!
Foto: Ture Lillegraven / Men’s Health

Actorul a spus și ce va face când fiica sa va aduce acasă primul băiat

Totodată, Mamoa a vorbit și despre importanța familiei sale, mai ales acum în 2020, care  a fost un an greu pentru toată lumea. El a recunoscut că s-au apropiat mai mult.

„Ne-am apropiat cu toții mult mai mult. Soția mea este foarte sofisticată și inteligentă, iar eu și copiii noștri suntem cam ca niște animale care trebuie să fie dresate puțin mai bine. Sunt în permanență o lucrare în curs și tocmai am încercat să mă îmbunătățesc ca tată și soț. ”

Apoi a continuat să spună ce va face când fiica lui care a împlinit 13 ani, va vrea să se întâlnească cu un băiat. Actorul a recunoscut că nu o să reacționeze tocmai bine. Mai ales dacă fata lui va alege un băiat rău.

Momoa o să poată fi urmărit de fani în epopeea științifică Dune. O adaptare a romanului lui Frank Herbert din 1965. Filmul îi are în rolurile principale pe Timothee Chalamet, Josh Brolin și Javier Bardem.

View this post on Instagram

A post shared by Men's Health (@menshealthmag)