Nicole Cherry a luat foc pe internet! Ce a scos-o din minți: ”Muriți de grija altora”

Nicole Cerry nu a mai suportat jugnirile fanilor din mediul online, așa că a răbufnit pe rețelele de socializare.

Nicole Cherry a luat foc pe internet! Ce a scos-o din minți: ”Muriți de grija altora”

Nicole Cherry este tânără, frumoasă, are succes și are o frumoasă relație de dragoste. Cu toate acestea, viața ei nu este tocmai roz, după cum chiar și ea menționează. Din cauza criticilor primite în mod gratuit pe internet, frumoasa noastră artistă a răbufnit și a transmis un mesaj celor care o critică.

Cu toții o știm pe Nicole Cherry. Are talent cu carul și o carieră de succes în muzică. Este un artist transparent cu fanii și îi ține la curent zilnic pe rețelele de socializare în legătură cu ce mai face sau ce schimbări mai apar în viața ei.

Cu o doză de sinceritate mereu la ea, artista a spus lucrurilor pe nume și a vorbit despre hate-ul pe care îl primește zilnic în mediul online.

Vizibil deranjată de acest lucru, Nicole și-a permis, chiar și pentru câteva momente, să fie și ea la rândul ei ”pusă pe hate”. În mod cert, nu a putut lipsi ironia din discursul artistei, astfel că mesajul pe care l-a transmis fanilor a avut toate ingredientele necesare pentru a ajunge fix acolo unde a fost necesar să ajungă.

Nicole Cherry a oferit replica celor care o critică

Nicole Cherry a luat foc pe internet! Ce a scos-o din minți: ”Muriți de grija altora”

„Astăzi este ziua hate-ului. Sunt urâtă nemachiată. Nu mai știu ce mesaje am primit. Mi-e prea foame ca să mă mai uit acum. Mă enervez și am zis că mai bine să mănânc și după o să zic ceva amuzant. Vă las pe voi fetelor să fiți alea frumoase, nemchiate și împlinite.

Că voi toate sunteți împlinite așa și superbe aici pe Instagram, dar în realitate, muriți de grija altora. Eu prefer să fiu urâtă dar… să nu mor de grija altor persoane. Că nu mă ajută cu nimic.”, a spus Nicole Cherry.

Chiar și așa, frumoasa artistă recunoaște faptul că atitudinea și caracterul o limitează la a fi supărată puțin timp, așa că reușește să se calmeze ușor. De altfel, Nicole Cherry a găsit și o modalitate perfectă prin care să se calmeze. Pisica ei reprezintă terapia perfectă.