Nicole Cherry, adevărul despre relația ei. Cum se înțelege, de fapt, cu iubitul: ”Nu e perfectă”
in

Nicole Cherry, adevărul despre relația ei. Cum se înțelege, de fapt, cu iubitul: ”Nu e perfectă”

Nicole Cherry a dat cărțile pe față.

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Florin. Cei doi sunt împreună de foarte mult timp, dar se iubesc la fel ca la început. Au planuri serioase de viitor, iar de când s-au mutat împreună viața lor s-a schimbat complet. Cei doi sunt văzuți peste tot împreună și par tot mai fericiți unul alături de celălalt.

Vedeta este extrem de activă în mediul online și ține legătura cu ei. Cântăreața postează des Story-uri pe Instagram doar pentru a ține legătura cu fanii. Organizează, adesea, sesiuni de întrebări în încercarea de a le răspunde la cât mai multe întrebări. Ei sunt recunoscători pentru asta și nu se tem să o întrebe cele mai ciudate și interesante lucruri.

Nicole Cherry, mărturisiri interesante legate de relația ei

Nicole Cherry se bucură de succes pe toate planurile. Ea lansează hit după hit și nu poate decât să le mulțumească admiratorilor că îi ascultă piesele. Nu doar din punct de vedere profesional îi merge bine. Ea este îndrăgostită până peste cap, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

Nicole Cherry, adevărul despre relația ei. Cum se înțelege, de fapt, cu iubitul: ”Nu e perfectă”

Nu ratează nicio ocazie să îi arate iubitului ei, Florin, cât de mult înseamnă el pentru ea. Este un bărbat norocos pentru faptul că are alături de el. Relația lor pare a fi una perfectă, din exterior. Mulți au fost curioși să știe cum se înțeleg cei doi cu adevărat. Cântăreața nu i-a ținut prea multă vreme pe jar și le-a spus care este, de fapt, situația în relația lor. Nu știm dacă au fost sau nu mulțumiți de răspunsul primit, dar acesta este adevărul.

”Perfectă nu este nicio relație. Deci, clar nu o să spun că este perfectă, dar aș putea spune că este echilibrată. Avem un echilibru care ne ajută să trecem peste orice”, a spus Nicole Cherry pe contul ei oficial de Instagram.

 

Lino Golden, probleme serioase după operație. Artistul și-a îngrijorat fanii: "De azi mă apuc de..."

Lino Golden, probleme serioase după operație. Artistul și-a îngrijorat fanii: „De azi mă apuc de…”

Ilinca Vandici vorbește despre al doilea copil. Este vedeta pregătită să devină din nou mamă: „Eu încerc să...”

Ilinca Vandici vorbește despre al doilea copil. Este vedeta pregătită să devină din nou mamă: „Eu încerc să…”