Nicole Cherry, criticată de fani din cauza aparițiilor provocatoare: „Ușor, ușor te dezbraci de tot”

Nicole Cherry a ajuns ținta haterilor de pe social media.

Nicole Cherry, criticată de fani din cauza aparițiilor provocatoare: „Ușor, ușor te dezbraci de tot”

Nicole Cherry le-a atras din nou atenția internauților. Ea a devenit ținta răutăcioșilor, după ce s-a pozat într-o ipostază provocatoare. Vedeta și-a lăsat sânii la vedere, într-un decolteu adânc. Fanii vedetei au rămas surprinși de imaginea pe care a postat-o și nu au ezitat să îi atragă atenția. Cei mai mulți dintre ei nu au fost fericiți cu alegerea făcută de „Cireșica”.

La cei 21 de ani ai săi, vedeta a reușit să se facă remarcată datorită vocii sale inconfundabile și a talentului incontestabil. Ea a lansat prima melodie la vârsta de doar 14 ani, iar de atunci lansează hit după hit. Artista are o carieră de succes și a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum. Este o persoană dedicată pasiunii sale, iar de acest lucru dă dovadă zi de zi.

„Începem ziua cu un zâmbet și o cafea🖤”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

Nicole Cherry, luată la rost de internauți

Ea are un cont de Instagram, unde are mii de urmăritori care stau zilnic cu ochii pe ea. Pe această rețea socială, cântăreața vorbește des cu urmăritorii ei. Ea are momente în care organizează chiar și întrebări și răspunsuri, pentru că știe că fanii ei sunt foarte, foarte curioși.

„Și cu jumătate de sân pe afară / Ușor, ușor te dezbraci de tot! / Și cu țâțele pe-afară la -5 grade, dap, o idee foarte bună… / Fițoasa care își arată țâțele”, sunt doar câteva dintre comentariile haterilor.

Nicole Cherry, criticată de fani din cauza aparițiilor provocatoare: „Ușor, ușor te dezbraci de tot”

Recent, ea a postat o imagine de senzație în care și-a lăsat sânii voluptoși la vedere. Unii dintre ei i-au criticat apariția, iar ea nu s-a bucurat prea tare. Ea a ales să poarte un top negru, care îi punea în evidență formele de invidiat. Artista a fost asaltată cu o serie de comentarii negative din cauza faptului că și-a lăsat sânii la vedere.

Acum ceva timp, ea și-a făcut o operație de mărire a sânilor, dar nu îi este rușine cu asta și a recunoscut că apelat la ajutorul specialiștilor. Acum se simte mai bine în pielea ei, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber.

„Mama ştia. Am aşteptat să am o vârstă cât de cât ok. Acum şase luni am făcut intervenţia. Toţi ştiau că am nevoie. Toată lumea mă ştia pe mine… eu am făcut exact cum mi-a spus domnul doctor. Am zis că vreau să fie pentru corpul meu, să stau dreaptă şi să nu fie…. Chiar a fost o nevoie ca să mă simt ok cu mine şi să fiu sinceră, să pot să port o rochie cu spatele gol”, spunea Nicole Cherry acum ceva timp la „Antena Stars”.