Nicole Cherry, mesaj dur pentru hateri. Ce le-a transmis cântăreața: „Muriți de grija altora”

Nicole Cherry a fost enervată la culme.

Nicole Cherry, mesaj dur pentru hateri. Ce le-a transmis cântăreața: „Muriți de grija altora”

Nicole Cherry are mii de fani, dar și o mulțime de hateri. Pe fanii ei îi respectă, dar în legărtură cu haterii ei nu are nicio milă. Ei bine, zilele acestea s-a enervat la culme, în momentul în care a primit o serie de replici răutăcioase. Mulți nu se mai opresc din a se lua de ea, dar artista nu suportă deloc acest lucru.

Cântăreața este extrem de sinceră cu fanii de pe social media. Ori de câte ori are ceva de zis, Nicole Cherry nu se poate abține. Postează zilnic pe rețelele sociale, unde adună mii de aprecieri și unde este urmărită de un număr impresionant de persoane.

Nicole Cherry: „Muriți de grija altora”

Nu este pentru prima dată când ea are astfel de replici dure la adresa celor care nu o suportă. Unii cred că nu este capabilă să înțeleagă faptul că nu poate fi iubită de toată lumea și este normal să accepte și părerile negative ale oamenilor.

Pe de altă parte, Nicole este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și se bucură de succes. În România, a devenit cunoscută pe vremea când avea doar 14 ani, iar de atunci piesele au ajuns să fie ascultate de toată lumea. Are milioane de vizualizări pe YouTube și nu poate decât să se bucure pentru realizările ei

Nicole Cherry, mesaj dur pentru hateri. Ce le-a transmis cântăreața: „Muriți de grija altora”

După ce ea însăși a declarat că este „este pusă pe hate”, a transmis un mesaj extrem de dur. Speră ca persoanele care nu o suportă să țină de cont de spusele sale. Sinceritatea ei îi face pe unii să reacționeze așa, dar ei nu îi pasă și continuă să spună tot ceea ce gândește.

„Astăzi este ziua hate-ului. Sunt urâtă nemachiată. Nu mai știu ce mesaje am primit. Mi-e prea foame ca să mă mai uit acum. Mă enervez și am zis că mai bine să mănânc și după o să zic ceva amuzant. Vă las pe voi fetelor să fiți alea frumoase, nemchiate și împlinite. Că voi toate sunteți împlinite așa și superbe aici pe Instagram, dar în realitate, muriți de grija altora. Eu prefer să fiu urâtă dar… să nu mor de grija altor persoane. Că nu mă ajută cu nimic.”, a spus Nicole Cherry.