Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Vedeta este extrem de sinceră cu fanii ei de pe rețelele sociale. În ciuda programului extrem de încărcat pe care îl are, artista își face timp și pentru fanii ei. Ea are grijă ca aceștia să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Recent, ea a reușit să îngrijoreze pe toată lumea.

Nicole Cherry și-a îngrijorat fanii de pe Instagram

Vedeta le-a mărturisit internauților că are probleme de sănătate. A avut un șoc în momentul în care a văzut ce i-a apărut pe piele. Artista are foarte mare grijă de felul în care arată. Nu apare nicio fără machiaj sau neîngrijită în public. În plus, ea are și un trup de invidiat la care multe femei doar visează. Muncește din greu pentru a se menține în formă și are mare grijă și la alimentație. Frumoasa cântăreață știe și cum să atragă atenția asupra ei de fiecare dată.

Nicole Cherry are mare grijă de corpul ei, dar astăzi i s-a întâmplat un lucru extrem de grav. Nu știe cum să reacționeze și nici ce să facă în această privință. Nu se știe sigur dacă se confruntă cu o problemă de sănătate gravă sau este vorba doar despre o alergie.

Nicole Cherry, mesaj îngrijorător pe Instagram. Vedeta, probleme serioase de sănătate: ”Nu pot să înțeleg”

Cântăreței i-au apărut pe piele mai multe pete foarte ciudate, pe care nu are idee de unde le-a dobândit. Fanii nu au știut ce sfaturi să îi dea, dar o susțin indiferent de situație. Nu doar internauții au fost surprinși de cele întâmplate, ci și Nicole Cherry. Nici măcar ea nu este capabilă să înțeleagă cum au ajuns picioarele sale să arate așa.

”Mi-aș dori din suflet să înțeleg de unde am aceste mușcături fix pe piciorul drept, dar nu-mi pot să înțeleg ce doamne iartă-mă”, a spus Nicole Cherry pe contul său de Instagram reușind să uimească pe toată lumea.