Nicole Cherry este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi. Ea are mii de urmăritori pe Instagram, care o susțin indiferent de situație. În plus, ea este și extrem de activă pe rețelele sociale; îi ține pe internauți la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Nu doar despre lucrurile frumoase le vorbește acestora, ci și despre problemele pe care le întâmpină.

Nicole Cherry a îngrijorat pe toată lumea

Recent, cântăreața a reușit să îngrijoreze pe toată lumea, după ce a postat un mesaj pe Instagram. După ce zilele trecute i-au apărut niște pete pe picioare, artista are din nou probleme. Are niște dureri insuportbaile despre care le-a vorbit fanilor și care nu sunt deloc ușoare. În plus, ei au început să își facă multe griji pentru starea ei de sănătate și nici nu avea cum să fie altfel.

„Voiam să mă plâng, să vă spun că în momentul în care țin telefonul așa mă doare tot gâtul efectiv, toată partea asta așa cu spatele și degetele de la picioare pe care nu le simt”, a transmis Nicole Cherry la InstaStory.

Nicole Cherry, noi probleme de sănătate. Artista a îngrijorat pe toată lumea: „Mă doare tot”

Nicole Cherry este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie despre admiratorii ei cred că este perfectă. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Florin. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, dar se iubesc la fel ca la început. Este prima relație serioasă a vedetei, după cum a mărturisit chiar ea.

Este recunoscută pentru felul sincer în care spune lucrurilor pe nume. Uneori, organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, pentru a mai sta de vorbă cu fanii. Zilele acestea, ea le-a povestit acestora câteva lucruri pe care voia neapărat să le afle. Le-a spus cum merge, de fapt, relația ei cu Florin și cum se simt de când s-au mutat împreună.