Nicole Cherry, schimbare radicală de look! „Pitzi mood on”. FOTO

Nicole Cherry și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look.

Nicole Cherry, schimbare radicală de look! A spus adio părului șaten. FOTO

Nicole Cherry este frumoasă, talentată și, mai nou, găsește metode noi prin care să-și pună în evidență trăsăturile excepționale. De ceva vreme a experimentat din ce în ce mai mult și se pare că în sfârșit a găsit o formulă câștigătoare.

În lumea mondenă orice schimbare este importantă deoarece îți poate crește imaginea sau în cel mai nefericit caz, te poate arunca în gura răutăcioșilor de pe internet care vânează și cel mai mic semn de slăbiciune. În acest caz însă, putem vorbi de un adevărat succes. Nicole a riscat și a obținut un rezultat care a depășit toate așteptările.

Artista face spectacol oriunde merge și a reușit până la vârstă de 21 de ani să obțină un succes la care mulți dintre colegii ei de breaslă doar visează. Prin stilul său a adunat o mulțime de admiratori în mediul online pe care îi răsfață din când în când cu câte un detaliu din viața ei privată.

Nicole Cherry, schimbare radicală de look! A spus adio părului șaten. FOTO

Nicole Cherry, schimbare radicală de look

Artista este un mare fan al schimbărilor. Nu cu mult timp în urmă, cântăreața a apelat la o perucă de culoare albastră pentru a întregi ținuta de Halloween. Și acest lucru i-a ieșit de minune!

„😍😍😍 gata, m-ai motivat sa îmi fac și eu un make-up nebun de Halloween, chiar dacă stau în casă / Superbă 😍❤️ / Ești așa de frumoasă😍🤍🔥”, îi spuneau fanii atunci pe rețeaua de socializare.

De data aceasta Nicole s-a lăudat pe net cu faptul că îi stă la fel de bine și cu o perucă blondă. Așa cum era de așteptat, fanii acesteia au avut numai cuvinte de laudă de spus la adresa frumoasei vedete.

Și asta nu e tot! Nicole, în stilul ei caracteristic, a și glumit pe seama noului său look. A menționat faptul că peruca blondă o face să arate precum o adevărată ”pitzi”.

„Pitzi mood on”, a scris Nicole Cherry pe Instagram, în dreptul filmulețului în care apare cu peruca blondă.