Nicole Cherry și-a șocat fanii pe Instagram. Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look / FOTO

Nimeni nu ar fi zis că o va vedea pe Nicole Cherry așa.

Nicole Cherry și-a șocat fanii pe Instagram. Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look / FOTO

Nicole Cherry iubește să fie în centrul atenției, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Trebuie să recunoaștem că se descurcă de minune la acest capitol. Ea a reușit să surprindă pe toată lumea cu ultimele imagini pe care le-a postat pe Instagram. Ea s-a pozat în multe ipostaze, dar așa niciodată.

Cântăreața face ea ce face și își ia serios prin surprindere fanii. Ea a renunțat la părul ei șaten și s-a afișat cu el albastru. Asta da imagine de pus în ramă. Transformarea de look spectaculoasă a artistei a reușit să stârnească sute de reacții pe social media. Fanii eu rămas cu gura căscată, când au văzut-o, dar mai ales când au aflat ce le pregătește.

Nicole Cherry s-a afișat cu părul albastru

Nicole Cherry a reușit până la vârsta de doar 21 de ani să obțină multe lucruri. Are o carieră de succes și o familie superbă. Trăiește o poveste de iubire ca în povești cu Florin și se iubesc la nebunie, chiar dacă sunt de mai mulți ani împreună. Nu de puține ori, șatena a afirmat că este prima ei relație serioasă și chiar s-au mutat împreună.

Cântăreața știe foarte bine că aspectul fizic este extrem de important în orice situație. Vedeta are mare grijă de felul în care arată. Ea nu a ezitat, de-a lungul vremii, nici să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni pentru a se simți mai bine în pielea sa. Face orice îi stă în putință pentru a ale atrage atenția fanilor.

Nicole Cherry și-a șocat fanii pe Instagram. Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look / FOTO

„Halloween is coming! Mica sirenă albastră anul acesta 😍😂💄”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

A purtat o perucă albastră care îi venea de minune și care face parte, de fapt, din ținuta sa de Halloween. Nici internauții nu s-au putut abține să nu își dea cu părerea despre „Mica Sirenă”.

„😍😍😍 gata, m-ai motivat sa îmi fac și eu un make-up nebun de Halloween, chiar dacă stau în casă / Superbă 😍❤️ / Ești așa de frumoasă😍🤍🔥”, i-au trasmis fanii artistei.