Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, trăiesc o frumoasă poveste. Ei sunt împreună de foarte mult timp și deja au planuri serioase de viitor, despre care vedeta a vorbit recent. Au luat chiar și decizia de a se muta împreună și sunt foarte fericiți. Chiar dacă au câțtiva ani buni de relație, ei se iubesc ca în prima zi. Este prima relație serioasă a artistei și se bucură că s-a întâmplat așa. A găsit bărbatul potrivit alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții sale.

Nicole Cherry, imaginea de mii de aprecieri pe Instagram

Recent, cântăreța a postat o imagine în care se săruta pasional cu bărbatul vieții ei. Totul s-a întâmplat la Paris, în timpul unei vacanțe în care au mers împreună. Au fost niște clipe unice, pe care cu siguranță nu le vor uita toată viața. Ei au fost mereu rezervați când a venit vorba de viața lor privată, dar relația este din ce în ce mai serioasă, iar Nicole Cherry a prins curaj. Cuprinsă de dorul acelor vremuri, ea a postat o imagine pe care o îndrăgește extrem de tare și pe care se bucură că a avut ocazia să o facă.

Nicole Cherry și iubitul ei, sărut pasional în public. Imaginea a făcut furori pe Instagram / FOTO

„Mai avem până acolo. Să trăim, să ne bucurăm de viață, să trăim. Atunci când sunt într-o relație, îmi place să mă duc într-o relație serioasă. Este prima mea relație”, a mărturisit Nicole Cherry pentru „Antena Stars”.

Anul acesta a fost unul extrem de greu pentru toată lumea, chiar și pentru cei doi îndrăgostiți. Din păcate, nu a au mai avut ocazia să plece în nicio vacanță. Cântăreața regretă acest lucru și se gândește cu noastalgie la vremea în care putea să se bucure de micile ei vacanțe alături de Florin Popa. Totul este acum o simplă amintire pe care Nicole Cherry a vrut să le- arate și fanilor.