Nicoleta Dragne într-un nou scandal uriaș! Fosta concurentă de la Insula iubirii: ”Cât de handicapată poți să fii?

Toată lumea știe că Nicoleta Dragne nu iartă nimic atunci când vine vorbe de acuze publice. De această dată, sexi concurenta de la Insula iubirii sare la gâtul celor care o critică în mediul online.

Nicoleta Dragne într-un nou scandal uriaș! Fosta concurentă de la Insula iubirii: ''Cât de handicapată poți să fii?

Nicoleta Dragne a fost în mod cert una dintre cele mai efervescente prezențe feminine din toate sezoanele emisiunii Insula iubirii. Cu o personalitate excentrică și un spirit critic puternic, șatena nu trece vreodată cu vederea peste lucrurile care o deranjează.

De această dată, Nicoleta a fost criticată pe Instagram cu privire la modul în care își crește copilul. De aici până la dezlănțuirea unui scandal monstru a fost un singur pas.

A sărit la gâtul ”sfătuitoarelor” de pe Instagram

Nicoleta Dragne a devenit mama în urmă cu cateva luni, aducand pe lume un băiețel. Dacă înainte de a naște, fosta concurentă de la insula iubirii era o prezența foarte activă în mediul online, acest lucru nu s-a schimbat inclusiv acum când aceasta are grijă și de micuțul ei.

O parte dintre internauti au pornit un val de acuze la adresa acesteia după ce Nicoleta a apărut deseori alături de băiețelul ei în numeroase Instastory-uri. Cel mai des, femeile urmaritoare îi reproșau acesteia că nu atașează copilul într-o poziție corectă si ca  ar fi mai mult preocupată de modul în care ea apare în prim planul filmărilor.

Enervată la culme de acuzațiile că și-ar neglihja micuțul, Nicoleta a reacționat extrem de acid la adresa acestora.

 

Nicoleta Dragne într-un nou scandal uriaș! Fosta concurentă de la Insula iubirii: ''Cât de handicapată poți să fii?

”Mă, cât de proaste să fiți voi, unele, încât să aveți impresia, cum a zis ea acolo ”că nu țîi copilul bine că să dai bine pe story”? Atât de handicapată poți să fii? Asta nu înțeleg! Cum să fii atât de proastă încât să crezi că cineva și-ar pune copilul în pericol că să dea bine pe story? Atât de proaste sunteți unele?”, a zis Nicoleta.

Nicoleta le-a pus la punct pe cele care s-au înghesuit să o sfătuiască menționând că nu ar neglija vreo secundă confortul si siguranța micuțului. De altfel, șatena a ținut și să precizeze că fiul ei își susține capul de mai bine de o luna, ceea ce face din poziția utilizată de ea, una corectă.

Nu a încheiat încă scandalul cu reprezentanta fabricii de cosmetice

În urmă cu câteva luni, Nicoleta Dragne a pornit în mediul online un adevărat război. Asta după ce atât ea cât și alte fete au utilizat cremele de ingrijire a tenului produse de unul dintre brandurile românești.

Nicoleta și alte câteva persoane care susțineau că produsele de îngrijire nu au făcut decât să le acutizeze problemele tenului au acuzat-o pe fondatoarea brandului că nu ar avea titulatura de medic deși s-ar fi recomandat a fi . Reclamantele  au invocat că persoana respectivă nu ar avea studiile necesare pentru a elabora astfel de produse. Tinerele s-au reunit și au dat-o în judecată pe fondatoarea brandului respectiv.

Având în vedere perioada de criză epidemiologică traversată de România și implicit înăsprirea regulile de desfășurare inclusiv a activității juridice, nu a fost deocamdată pronunțată o sentința în acest sens. Nicoleta Dragne a declarat însă că își dorește extrem de mult ca persoana respectivă să plătească în fața legii pentru prejudiciul moral pe care l-a creeat tinerelor mutilate după uilizarea cremelor.