Nicoleta Nucă nu vrea să devină mama. Mărturisirile șocante ale vedetei: „Nu-mi doresc deloc”
in

Nicoleta Nucă nu vrea să devină mama. Mărturisirile șocante ale vedetei: „Nu-mi doresc deloc”

Nicoleta Nucă își dorește un copil și le-a povestit fanilor despre acest subiect delicat.

Nicoleta Nucă a ajuns să fie una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta păstrează o legătură cu strânsă cu fanii ei și le vorbește aproape despre orice. Zilele trecute, le-a spus adevărul despre operațiile sale estetice, despre acidul din buze, dar și despre multe altelele. Recent, a mai organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Și de data aceasta, ea a reușit să șocheze pe toată lumea, după ce a a dus în discuție un subiect foarte discutat de fani.

Nicoleta Nucă, despre copilul pe care nu și-l dorește

Ei bine, vedeta este extrem de sinceră cu fanii ei. În plus, ea nu le ascunde nimic și le răspunde chiar și la cele mai ciudate întrebări. Nu se teme să abordeze teme dificile sau personale, iar admiratorii se bucură enorm. Nici ei nu se lasă și înfig cuțitul în rană ori de câte ori au ocazia. Zilele trecute, se zvonea că frumoasa vedetă s-ar fi despărțit de iubitul ei. Nu a fost deloc așa. Ea se bucură de prezența iubitului ei în fiecare zi și sunt mai fericiți ca niciodată.

Încă de la începutul relației lor, internauții și-au pus întrebări legate de copil. Multe femei abia așteaptă să devină mame, încă de la o vârstă fragedă. Ei bine, Nicoleta Nucă nu se află pe listă. Vedeta i-a răspuns unui fani curios la întrebare și probabil că nu se aștepta la un asemenea răspuns venit din partea ei. Se pare că frumoasa vedetă u vrea copii nici acum, dar nici în perioada următoare.

”La momentul potrivit, cu siguranță îmi doresc să am. Dar nu acum, pentru că momentan nu-mi doresc deloc copii și nici în viitorul apropiat. Nu mă simt pregătită pentru acest pas. Acum mă aflu în faza în care-mi plac copiii care nu sunt ai mei, să nu-mi petrec foarte mult timp cu ei. Ci doar așa, mai răruț, că-i mai drăguț. Dar, la momentul potrivit, îmi doresc un copil al meu și aș vrea să și adopt vreo doi”, a spus Nicoleta Nucă pe pagina sa de Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Simona Halep, declarații despre opetația la sâni. Totul s-a întâmplat de ziua ei de naștere: "Știam că daca nu o să fac..."

Simona Halep, declarații despre operația la sâni. Totul s-a întâmplat de ziua ei de naștere: „Știam că daca nu o să fac…”

Connect-R, mesaj dur la adresa colegilor săi. Ce le-a transmis celor care vorbesc rău despre el: ”Lumea e mică”

Connect-R, mesaj dur la adresa colegilor săi. Ce le-a transmis celor care vorbesc rău despre el: ”Lumea e mică”