Nicoleta Nucă, totul despre sarcină! Artista face dezvăluiri despre viața ei: ”Vreau un copil…”

Nicoleta Nucă este nerăbdătoare să devină mamă și, pe lângă acest lucru, este deschisă și către a adopta un copil.

Nicoleta Nucă, totul despre sarcină! Artista face dezvăluiri despre viața ei: ”Vreau un copil...”

Nicleta Nucă este o artistă tânără, dar cu visuri mărețe! În ceea ce privește planul profesional, este împlinită și profund recunoscătoare pentru tot ceea ce are. În ceea ce privește planul personal, însă, vedeta are ”proiecte” la fel de mari. Este deschisă să aducă pe lume un copil. Este nerăbdătoare să devină mamă, dar își dorește să și adopte.

Nicoleta Nucă s-a păstrat aceași fire caldă care ne-a cucerit inimile de la începutul carierei sale. De curând, vedeta le-a împărtășit admiratorilor ei din mediul online ce planuri are de viior și cum se va vede peste ani. Să ne amintim faptul că nu cu mult timp în urmă, Nicoleta Nucă nu își dorea deloc să devină mamă. Timpul a trecut, iar ideile și dorințele ei s-au schimbat total între timp.

Vedeta are doar 26 de ani, însă are o frumoasă relație de dragoste care o împliniște și o face fericită. Artista este într-o frumoasă relație de ani buni cu nimeni altul decât Alex Ursache. Relația lor este cât se poate de serioasă, pentru că trăiesc sub același acoperiș de o perioadă mai lungă de timp.

Cuplul lor este destul de consolidat și au visuri mari legate de întemeierea unei familii numeroase. Vedeta se gândește să aducă pe lume un copil, însă își dorește și să adopte în viitor. Nicoleta Nucă a vorbit despre toate aceste detalii pe pagina ei de Instagram. Fanii au fost curioși să afle ce planuri de viitor are artista.

Nicoleta Nucă, totul despre sarcină! Artista face dezvăluiri despre viața ei: ”Vreau un copil...”

Nicoelta Nucă își dorește să devină mamă

În plan profesional vedeta este pe deplin împlinită, însă acum mai are de dus la bun sfârșit un alt proiect la fel de important și anume întemeierea unei familii. De curând, Nicoleta Nucă și-a băgat fanii la bănuieli după ce, în mediul online, în nenumărate rânduri, a apărut mai mult în haine foarte largi, ceea ce nu este neapărat pe stilul ei. Aceștia s-au gândit imediat la o potențială sarcină. Nu mult a trecut, iar vedeta a dus în discuție și acest subiect.

”Făcând muzică în continuare, totodată, cu siguranță, voi fi foarte implicată în organizații umanitare, în ajutorarea animalelor fără adăpost și a oamenilor cu nevoi. Și, pe lângă asta, cu o familie frumoasă, cu un copil al meu și mi-ar plăcea să adopt vreo doi copii și multe, multe animale”, a fost raspunsul dat de Nicoleta Nucă.