Cântărețul de muzică lăutărească Nicu Paleru este în doliu după ce și-a pierdut mama. El a făcut tristul anunț prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Mama a încetat din viață, iar Nicu Paleru a făcut anunțul trist pe o rețea de socializare. El a postat pe Facebook un mesaj, alături de o fotografie în care apare lângă femeia care l-a adus pe lume.

„Drum lin, Dumnezeu să te odihnească în pace scumpă mamă”, a scris Nicu Paleru pe Facebook.

În fotografia care însoțește tristul mesaj, Nicu Paleru apare alături de mama sa, în vremurile bune, înainte de deces.

Odată cu decesul mamei, Nicu Paleru a atins vârful unei lungi perioade de suferință care l-a încercat în ultima perioadă. Îndrăgitul artist de muzică lăutărească s-a confruntat cu numeroase probleme financiare și de sănătate. El a trecut printr-o lungă perioadă de depresie, mai ales după ce și-a pierdut averea și s-a luptat cu dependența de alcool.

Nicu Paleru a reușit să-și revină după o perioadă dificilă

A reușit, în cele din urmă, să depășească aceste momente și să-și revină. De-a lungul timpului, printre cei care l-au susținut în lupta cu demonii săi a fost și mama sa, care i-a fost alături în cele mai dificile momente. În prezent, Nicu Paleru are mulțumirea sufletească pentru că a reușit să i-o prezinte mamei sale pe femeia cu care își împarte viața și care i-a dăruit o fetiță minunată.

„Am făcut şi excese, pe fondul unor greşeli. Pe la 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot. Am rămas şi cu nişte datorii, nu am jucat la jocuri de noroc, doar că am vrut mai mult decât trebuia. Atunci am zis, «Doamne, mă las pe mâna ta». Şi acela a fost momentul în care mi-am dat seama că nu mai am putere. M-am apucat şi de băutură, era o formă de depresie, deznădejde. Apoi am cunoscut-o pe soţia mea într-un turneu în America”, a spus Nicu Paleru în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.