Nimeni nu ştia. Cine este de fapt iubitul cântăreţei Theo Rose

Theo Rose şi Alexandru sunt un cuplu extrem de îndrăgit în lumea mondenă din România, însă puţini ştiu cine este, de fapt, băiatul care i-a cucerit inima artistei. Este nepotul unui îndrăgit om de televiziune.

Nimeni nu ştia. Cine este de fapt iubitul cântăreţei Theo Rose
Nimeni nu ştia. Cine este de fapt iubitul cântăreţei Theo Rose

Theo Rose a devenit rapid cunoscută în România datorită vocii sale incomparabile şi a colaborărilor de succes care au dus-o în topuri, în lumea muzicii. Aceasta este acum concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar de când apare pe micile ecrane în fiecare zi, s-au aflat tot mai multe lucruri despre ea. Frumoasa artistă are un iubit şi o relaţie extrem de solidă, însă nimeni nu ştia cine este, de fapt, acesta.

Cine este Alex, iubitul artistei

Alexandru Leonte, cel cu care Theo are o relaţie de trei ani de zile, este nepotul celebrului coregraf de dansuri populare „Nea Mărin”. Theo povesteşte cum la întâlnit pe Alex. Aceasta avea contract pentru o cântare, iar la acel eveniment l-a cunoscut pe băiat. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. După ce au început o relaţie, Theo şi Alex au luat decizia de a se muta împreună.

Aceasta a mai mărturisit şi că Alex este cel ai mare sprijin al ei. De fiecare dată când are probleme, ea îşi găseşte ajutorul în sfaturile sale. De puţin timp, Theo povestea şi în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities” că a avut o perioadă în care s-a luptat cu stările de anxietate, iar cel care a ajutat-o a fost Alexandru Leonte.

Nimeni nu ştia. Cine este de fapt iubitul cântăreţei Theo Rose
Nimeni nu ştia. Cine este de fapt iubitul cântăreţei Theo Rose

Aceasta îl consideră un bărbat protector şi implicat în relaţia lor. Chiar dacă nu au o vârstă prea înaintată şi mulţi îi consideră şi acum doi copii la început de viaţă, Theo şi Alex sunt un cuplu foarte reuşit şi au dovedit asta de foarte multe ori. Cei doi sunt nedespărţiţi. Alex este cel care a ajutat-o să uite de episoadele de depresie si anxietate, iar acum, Theo poate să considere „trecut” momentele în care simţea că nimic nu merge bine.

„Îmi place foarte tare că e protector. Nu e nevoie să fie fizic cu mine ca să mă simt protejată. Dă un telefon şi cineva are grijă să fiu în siguranță oriunde aş merge. Pe lângă asta, e descurcăreț. Pentru el nu există situație fără rezolvare, ceea ce, de multe ori, mă salvează. Eu mai am momente de blocaj, când efectiv rămân fără resursele pentru a găsi o rezolvare, şi atunci intervine el, salvându-mi viața. E şi foarte inteligent. Are cunoştințe din aproape orice domeniu şi e foarte curios să afle tot mai mult. De frumusețe nu mai zic… E superb!”, a povestit Theo pentru Viva.