Noi concurenţi la Survivor 2021. Daniel Pavel a făcut anunţul

Noi concurenți intră în competiția Survivor România 2021, după ce eliminarea Simonei Hapciuc a generat reacții în ambele tabere.

Noi concurenţi la Survivor 2021. Daniel Pavel a făcut anunţul

Prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, a făcut anunțul despre aceștia. Războinicii și Faimoșii sunt în delir, mai ales că această veste vine la pachet cu o alta, referitoare la miza pe care o vor avea în noul joc.

Spre deosebire de alți concurenți, Simona Hapciuc n-a plecat cu inima împăcată de la Survivor România 2021. Fosta concurentă și-a luat rămas bun doar de la anumiți colegi. Apoi, ea a explicat de ce a ales să facă un asemenea gest. A avut câteva cuvinte dure de spus la adresa lui Zannidache și a lui Sebastian Chitoșcă.

“Îmi pare rău că am ieșit după doar 7 săptămâni, deoarece mă consider una din cele mai bune concurente și dacă ai mei colegi nu mi-ar fi tăiat aripile visului pentru a-și alimenta ei orgoliul și răutatea, atunci traseul meu în competiție ar fi fost unul lung și plin de succese.”, a spus Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc: ”Echipa noastră a fost formată din misogini”

”Mă simt foarte liniştită. În niciun caz nu mă aşteptam să ies acum. Consider că din echipa mea ar fi fost cel puţin patru persoane care ar fi trebuit să iasă înaintea mea: Majda, Culiţă, Roxana Nemeş şi Jador. Am fost mai bună decât ei. Să nu uităm că Survivor este şi un joc de strategie. Eu mi-am asumat ca voi fi o fire dreaptă, nu am vrut să fac strategii sau grupuleţe şi iată că am pierdut. Am avut altercaţii cu ai mei colegi încă de la început. Echipa noastră a fost formată din misogini. Asta au zis-o şi celelalte fete, nu doar eu. Ei aveau nevoie de servitoare, de mame, de soţii”, a spus Simona Hapciuc, la Teo Show.