Noi detalii despre afacerile lui Alex Bodi! Ce spune presupusul lui asociat despre compania milionarului

Rând pe rând sunt aduse în fața întregii țări dedesubturi ale telenovelei în care Alex Bodi joacă un rol principal. Presupusul lui asociat din străinătate s-a decis astfel să rupă tăcerea.

Cum a ajuns Alex Bodi milionar? A lucrat în construcții și a fost bodyguard în discotecă!

S-au scurs aproape trei săptămâni de când Alex Bodi a ajuns în spatele gratiilor. Săltat de mascați pentru proxenetism, pe măsură ce ancheta evoluează în cazul lui, ies la iveală și alte posibile capete de acuzare. Fostul iubit al Biancăi este suspectat și pentru că ar fi spălat bani prin intermediul unei companii care are și alți asociați.

Unul dintre presupușii parteneri de business ai afaceristului din Mediaș a rupt tăcerea. Aflat în străinătate de mai mulți ani de zile, Ovidiu Toma a fost bănuit că ar fi avut legătură cu acuzațiile ce i se aduc lui Alex Bodi.

Noi detalii despre afacerile lui Alex Bodi! Ce spune presupusul lui asociat despre compania milionarului

Milionarul român se dezice de colaborarea cu Bodi

Până de curând toată lumea știa că Alex Bodi, alături de partenerul său Josip Heit, deține afaceri cu lingouri de aur. În spațiul public au apărut recent informația că afiliați ai celor doi ar fi și românul Ovidiu Toma și Harald Seiz. De asemenea au existat supoziții legate de compania respectivă care ar fi de fapt una „de fațadă”, iar dincolo de prezentarea frumos împachetată fiind realizate lucruri mai puțin ordodoxe.

Noi detalii despre afacerile lui Alex Bodi! Ce spune presupusul lui asociat despre compania milionarului
Ovidiu Toma

Ovidiu Toma a decis să facă lumină în ceea ce privește acest caz după ce numele lui a fost în ultima vreme asociat cu scandalul respectiv. Românul susține că nu are legătură cu înființarea companiei deținute de Bodi și Josip Heit, însă nu neagă că a avut un contract cu aceasta.

CEO-ul s-a angajat între 2018-2019 să le ofere celor doi asociați consultanță în domeniul criptomonedelor.

Subliniez faptul că nu am fost implicat sub nicio formă în strategiile de afaceri ale entității germane precum emiterea de criptovalute sau comercializare a produselor de aur cum eronat a fost menționat în articole apărute în presă. Ca urmare, dincolo de aceste relații contractuale, orice afirmații cu privire la implicarea mea sau a societăților pe care le reprezint în activitățile Karatbars nu sunt adevărate”,a declarat Ovidiu Toma

Acesta deține o companie recunoscută la nivel internațional din sfera blockchain. La ultima ediție a Forbes România Forum el s-a numărat printre alți antreprenori milionari.

Pe lângă consultanță, firma lui pune la dispoziția clienților și aparatură ce are legătură cu domeniul securizării datelor. De altfel, acesta a menționat că a livrat către compania lui Alex Bodi și a lui Josip Heit astfel de sisteme.

Noi detalii despre afacerile lui Alex Bodi! Ce spune presupusul lui asociat despre compania milionarului
Josip Heit

Milionarul din Mediaș arestat pentru trafic de carne vie

Reamintim că numitul Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile având calitatea de suspect în dosarul de proxenetism în care apar și alte nume grele din lumea interlopă. Avocatul afaceristului, Cătălin Dancu a precizat că acesta are deocamdată calitatea de martor în cadrul anchetei.

Procurorii au decis să îi pună sechestru pe o parte din avere până la soluționarea anchetei. Dacă se dovedește că bunurile lui provin din ilegalități, toate acestea vor fi puse în vânzare pentru recuperarea daunelor victimelor.