Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Întreaga familie diagnosticată cu noul virus

Internati la ATI, Mihai Budeanu, solistul trupei 3 Sud Est începe să își revină

Diagnosticat cu Covid-19 și aflat în stare critică, Mihai Budeanu se simte, în sfârșit, mai bine.

Potrivit Playtech.ro, solistul urmează să fie transferat de la secția de ATI în salon. După aceast transfer, va avea nevoie de refacere într-un centru medical dedicat.

I s-a administrat plasmă

Pentru că nu mai putea să lupte cu virusul nemilos, medicii de la Spitalul Municipal Mangalia au cerut transferul lui Mihai Budeanu la Spitalul Municipal Medgidia.

Din cauza faptului că artistul avea nevoie de plasmă într-un timp cât mai scurt și pentru că organismul nu mai putea duce lupta cu boala, medicii au decis transferul către un spital care putea să realizeze aceasta transfuzie.

Apropiații săi au declarat că plasma este cea care i-a salvat viața solistului. Viorel Sipoș, colegul său de trupă, a declarat pentru Playtech.ro: „Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp”.

Familia artistului, diagnosticată cu SARS-CoV-2

Emilia Budeanu este soția lui Mihai și au împreună doi copii. Atât ea, cât și cei mici au fost testați pozitiv cu COVID-19.

Mihai și Emilia formează un cuplu de 17 ani și au sărbătorit 15 ani de la nuntă. În urma frumoasei povești de iubire, cei doi au impreuna un băiețel de 10 ani și o fetiță de 13 ani.

Din fericire, familia artistului a avut o formă ușoară a virusului, urmând să iasă din izolare mâine, conform declarațiilor unor apropiați ai familiei.

Emilia Budeanu, o soție grijulie

Deși aflată și ea în izolare, soția lui Mihai i-a trimis soțului său pachete la spital prin diverse persoane. Femeia i-a trimis haine și mâncare care au fost preluate de o asistentă a spitalului și duse către soțului ei.

Artistul are parte de foarte multă susținere

Colegii săi de trupă au postat pe conturile lor de socializare mesaje de susținere pentru Mihai. Fanii reacționează la astfel de gesturi și și-au exprimat la rândul lor, gândurile bune pentru solist.