Nu o să crezi ce nume poartă acum fosta doamnă Columbeanu! După căsătoria cu Mr. Pink, Monica a devenit de nerecunoscut!

Chiar dacă trăiește peste ocean de mai mulți ani, viața Monicăi Gabor este în continuare de interes. „Scorpia de la Izvorani” are acum o altă viață, dar și o nouă identitate.

La asta nu te așteptai! Ce meserie a a avut de fapt soțul Monicăi Gabor? Mr. Pink a lăsat religia pentru afaceri

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu duce o viață de regină în America. În timp ce afaceristul român trăiește de pe o zi pe alta cu bani de la prieteni, Monica se răsfață în vila lui Mr. Pink din Beverly Hills. Deși a decis să stea cât mai departe de rețelele de socializare, veștile despre ea ajung în continuare nestingherite la urechile fanilor din țară.

Astfel, în cursul acestui an s-a aflat despre evenimentul care i-a marcat viața și care a dovedit că pe Monica norocul nu a părăsit-o niciodată. Fosta lui Iri a devenit actuala doamnă Mr. Pink, cu acte în regulă. Monica nu doar că s-a căsătorit ci și-a schimbat și numele de familie.

Îndrăgostită lulea de cel cu care l-a înlocuit pe Iri, fostul manechin nu a ezitat să accepte în a avea un nume cel puțin aparte.

Nuntă realizată departe de ochii curioșilor

Monica a devenit soția lui Mr. Pink la începutul acestui an. Evenimentul a fost unul restrâns, departe de ochii tuturor celor care ar fi putut divulga detalii despre ceremonia intimă. Cel care a comunicat presei din România că Monica s-a căsătorit în America a fost chiar tatăl ei, trecut în neființă în luna iunie a acestui an.

Nu o să crezi ce nume poartă acum fosta doamnă Columbeanu! După căsătoria cu Mr. Pink, Monica a devenit de nerecunoscut!

Măcinat de o boală nemiloasă, Emil Gabor povestea că este împlinit și liniștit pentru realizările fiicelor sale. Despre Monica acesta a declarat că s-a căsătorit și că nu își dorește să mai revină definitiv în țară.

Numele real al lui Mr. Pink pe care Moni a ajuns să îl poarte după căsătorie este Poe Qui Ying Wangsuo.

„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo.” , declara Monica într-un interviu.

Fostul manechin a povestit în trecut detalii despre cel care i-a furat inima imediat cum a ajuns în America. Mr. Pink a avut înainte de a deveni om de afaceri o ocupație complet diferită. Chinezul a fost vreme de câțiva ani călugăr însă mai multe evenimente din viața lui l-ar fi determinat să își schimbe această traiectorie.

Înainte de a intra în relația cu Monica, Mr. Pink a mai fost căsătorit, afaceristul având și un băiețel în vârstă de 10 ani de care fostul manechin se ocupă acum îndeaproape.

Alături de cei doi locuiește și Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu, asta de aproximativ doi ani de zile. Decizia ca fetița să locuiască la mama ei a fost luată odată cu eșecul financiar din viața fostului milionar de la Izvorani. Acesta a pierdut toată averea, nemaiavând posibilitatea să îi achite studiile Irinucăi.