Nuntă mare în showbiz! O actriță de la noi a fost cerută de soție! ”Am spus DA”

Anul 2021 se anunță unul plin cu de toate! În urmă cu puțin timp o actriță de la noi, care joacă în noul serial de la Antena 1, ”Adela”, a fost cerută de soție! Chiar ea împreună cu viitorul soț au dat vestea cea mare!

Nuntă mare în showbiz! O actriță de la noi a fost cerută de soție! ”Am spus DA”

Veștile bune circulă imediat, astfel că trebuie să vă anunțăm că un cuplu de la noi urmează să se căsătorească, asta după ce astăzi o actriță celebră din serialul ”Adela” de la Antena 1 a fost cerută de soție în urmă cu puțin timp!

O actriță de la noi a fost astăzi cerută de soție

Este vorba despre Elena Mogîldea, cea care o interpretează pe Gia în cea mai nouă producție de la Antena 1! Aceasta a anunțat că puțin timp în urmă că a fost cerută de nevastă de toboșarul Bubu Cernea, cel cu care are o relație de mai mult timp!

”Și i-am spus DA omului meu! TE IUBESC pentru totdeauna, soțul meu minunat!”, a scris actrița în dreptul imaginii în care este îmbrățișată alături de partenerul său.

Imediat pe contul său de socializare au început să curgă mesajele cu felicitări pentru cei doi care astăzi au făcut un pas foarte important în relația lor!

Bubu Cernea a împărtășit vestea cu fanii săi!

În același timp și partenerul de viață al actriței din Adela a postat pe contul său de socializare aceeași imagine în dreptul căreia a scris mai multe cuvinte pentru viitoarea lui soție!

”A spus DAAA❤️❤️❤️❤️❤️ Sunt dincolo de emoționat și atât de FERICIT să-mi petrec restul vieții alături de tine adevărata mea iubire dulce @ellenamogildea ❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Bubu Cernea pe Instagram!

Bubu Cernea și Elena Mogîldea formează un cuplu de mai mult timp, iar iată că acum au decis să facă un următor pas important în viața lor! Toboșarul mai multor cântăreți de la noi și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție, răspunsul fiind cel mult așteptat!