O mai recunoști? Fosta dansatoare a Deliei a lăsat deoparte viața agitată pentru a-l slăvi pe Dumnezeu!

Șirul vedetelor care au lăsat deoparte luminile reflectoarelor pentru o viață liniștită pare să nu se oprească. Fosta dansatoare a Deliei a urmat în ultimii ani acest drum neașteptat.

Cândva atrăgea toate privirile cu prestațiile sale artistice de pe scenă, iar bărbații roiau în jurul ei. Andreea Popescu a dat celebritatea pe o viață liniștită în credință. Chiar dacă nimeni nu se aștepta la asta vreodată, fosta dansatoare a dispărut la un moment dat din lumina reflectoarelor nemaiparticipând nici la show-urile Deliei în rol de dansatoare.

 A trecut prin cel mai dureros impas

Andreea Popescu era recunoscută ca fiind una dintre cele mai atrăgătoare dansatoare din showbiz în urmă cu 10 ani. Bruneta avea pe atunci o altă imagine și se bucura de toată atenția atunci când apărea pe scenă.

Vedeta a decis să lase deoparte viața plină de tentații lumești și să meargă pe calea lui Dumnezeu. Ca să ajungă la această decizie, ea a trecut printr-o experiența extrem de dureroasâ. Tatăl vedetei s-a stins din viață în urma unei suferințe lungi.

Andreea a mărturisit că momentul în care părintele ei era pe patul de spital a fost decisiv pentru omul care a devenit astăzi.

„Am zis atunci, Doamne dacă mi-l mai lași două zile în biață să ajung să îi spun că îl iubesc îți voi sluji toată viața Ție.” , a declarat Andreea în cadrul unui interviu.

Fosta dansatoare a menționat și că odată cu acel moment a început să se roage mai mult, să se documenteze despre credința ortodoxă și să postească.

 

O mai recunoști? Fosta dansatoare a Deliei a lăsat deoparte viața agitată pentru a-l slăvi pe Dumnezeu!

Are o afacere de succes și a devenit mamă

Andreea Popescu are astăzi o viață cu totul diferită față de cea care a consacrat-o. Ea s-a casătorit și a devenit mamă, având un băiețel în vârstă de doi ani.

De asemenea, pe plan profesional, bruneta are o altă traiectorie.

Ea a lăsat deoparte zona artistică concentrându-se pe afaceri.Astfel, Andreea a devenit o antreprenoare de succes cu un business în domeniul vestimentar destinat exclusiv copiilor.

Cel care duce mai departe în familia ei zona artistică este chiar soțul ei, Rareș Cojoc, campion național la dans sportiv de 18 ori.

Andreea a precizat de multe ori că nu se mai visează dansând și nici nu își dorește să se întoarcă în viața tumultoasă a showbiz-ului. În schimb, ea îl încurajează cu multă dăruire în această direcție pe soțul ei care are rezultate excepționale în domeniul dansului sportiv.

Cei doi se afișează pe rețelele de socializare ca fiind extrem de îndrăgostiți chiar și după câțiva ani de la nunta. Andreea a împărtășit fanilor ei că visează să mai aibă copii însă este convinsă că Dumnezeu va mijloci pentru acest dar binecuvântat în viața ei.