La cei 49 de ani ai săi, Thalia a jucat în mai multe telenovele, iar printre cele mai de succes se numără: Marimar, Rossalinda, Sarmana Maria și Maria Mercedes. Aceasta a interpretat roluri principale și datorită acestora a fost numită Regina telenovelelor.

În cariera sa muzicală, vedeta a primit, în America Latină, numeroase discuri de platină și a primit titluri importante precum Regina muzicii pop și Diva muzicii latino. La nivel mondial, cântăreața a reușit să vândă un număr de 25 de milioane de discuri.

O mai ții minte pe Thalia? Diva absolută din Mexic, la fel de frumoasă ca în tinerețe/ FOTO

Thalia versus Adela Popescu

Melodia cu care a intrat și la inimile românilor, No Me Ensenaste, a apărut și în telenovela românească Numai Iubirea și a fost interpretată de Adela Popescu, live, în mai multe show-uri. Românca a fost considerată pe atunci Thalia de România.

Cu patru ani în urmă, artista a colaborat și cu Maluma pentru un proiect muzical, iar piesa lor se numește Desde Esa Noche. Melodia acestora a strâns sute de milioane de vizualizări.

Ce face vedeta în prezent

Deși are aproape 50 de ani, artista arată ca la 20. Se pare că anii nu și-au lăsat amprenta pe fizicul acesteia, iar stilul ei vestimentar o întinerește și mai mult. Thalia alege ținute cool, în trend.

De peste 12 ani, artista se confruntă cu o problemă medicală provocată de bacteria purtată de căpușe. Frumoasa șatenă a povestit că boala Lyme îi provoacă dureri cumplite în fiecare zi. De atunci, aceasta a fost nevoită să adopte un stil de viață sănătos. Exercițiile fizice, dietele și gândirea pozitivă reprezintă rețeta care o ajută să supraviețuiască acestei afecțiuni.

Thalia a aniversat 20 de ani de căsnicie

Luna aceasta, Tommy Mottola  și Thalia au sărbătorit o zi importantă din relația lor. Aceștia au împlinit 20 de ani de când și-au unit destinele în New York, la Catedrala Saint Patrick. La marele eveniment, soții au avut invitați de seamă precum: Marc Anthony și Jennifer Lopez.