O nouă relație la „Puterea Dragostei”?! Ce concurenți s-au apropiat în carantină

Doi concurenți de la „Puterea Dragostei” s-ar putea să formeze cel mai nou cuplu din casa „Puterea Dragostei”. Cum s-au comportat cei doi tineri și de ce bănuim asta? Iată toate detaliile!

O nouă relație la "Puterea Dragostei"?! Ce concurenți s-au apropiat în carantină

Mariana și Cristian Marinescu sunt cei doi concurenți de la „Puterea Dragostei” care s-au apropiat extrem de mult în carantină. În perioada izolării, frumoasa fată l-a sunat extrem de des pe cel mai apreciat concurent al show-ului.

Mariana și Cristian Marinescu, cel mai nou cuplu de la „Puterea Dragostei”?!

Deși Cristi Comănici și-ar dori ca Mariana să îl bage în seamă și să înceapă o relație cu el, fata s-a distrat destul de mult cu Cristian Marinescu în perioada în care a stat izolată din cauza virusului SARS-CoV-2. Aceasta a fost deprimată din cauza faptului că s-a infectat cu temutul virus, însă Marinescu a reușit să-i aducă zâmbetul pe buze.

Chiar dacă Mariana neagă apropierea dintre ea și Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei”, fanii au observat totuși gesturile tot mai prezente între ei.

Rareș este unul dintre concurenții de la „Puterea Dragostei” care susține că ar avea foarte multe informații despre Mariana, însă cea care a intervenit în apărarea concurentei a fost chiar rivala ei, Alexandra.

O nouă relație la "Puterea Dragostei"?! Ce concurenți s-au apropiat în carantină

„Rareș, bine că stai să ți le iei în freză”, a fost replica lui Codruț pentru Rareș.

„Eu dacă aș fi trecut peste toate lucrurile pe care le-a făcut Marinescu la adresa mea, probabil aș fi fost mult mai apropiată de el. Faptul că am vorbit la telefon pe carantină, l-am sunat, într-adevăr, l-am întrebat cum se simte și am făcut niște glume nu înseamnă că am trecut cu vederea anumite lucruri”, a declarat Mariana.

Oricum ar fi, concurenții și-ar dori o relație între Mariana și Cristian Marinescu, mai ales că cei doi sunt printre cei mai apreciați concurenți din cadrul show-ului „Puterea Dragostei” de la Kanal D.

Mariana de la „Puterea Dragostei” este originară din Moldova însă este stabilită de foarte mulți ani în București. Tânăra susține că este extrem de pasionată de modă.