O pensionară din Galați a comandat un iPhone de 6.700 lei. Ce surpriză a avut când a deschis cutia

O pensionară de 64 de ani, din Galați, îi acuză pe angajații unui cunoscut magazin de electronice și electrocasnice de înșelciune.

O pensionară din Galați a comandat un iPhone de 6.700 lei. Ce surpriză a avut când a deschis cutia

Păgubita s-a împrumutat și a ales să plătească rate pentru un telefon de 6.700 de lei. Cum dispozitivul nu era pe stoc, l-a așteptat acasă. A primit cutia originală, dar înăuntru se aflau cuie și șuruburi. Poliția a deschis o anchetă.

„Salut, băieţi. Avem un unboxing la iPhone. De 512 GB, golden. Revin când îl deschid. Cam aşa arată cutia. Ia să vedem. Auuuu. Staţi aşa. Ne-am luat țeapă”, spune nepotul femeii pe o filmare.

„A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, aşa. A intrat în casă, curierul a plecat. Când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie? A găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Jumătate de cutie, un pumn, aşa”, povestește păgubita Elena P.

Pensionara încheiase un contract pentru a plăti mobilul în rate, timp de doi ani. Avea de acoperit 6.700 de lei. „În magazin, am făcut actele, am făcut tot, urma ca după câteva zile să primim telefonul. La câteva zile, fata a primit telefonul acasă. Când l-a desfăcut în bucătărie, cu nepotul meu, ea filma şi nepotul îl desfăcea”, mai spune femeia, pentru Strile PROTV.

„Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi, în baza acesteia poliţiştii întocmind un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune”, a declarat comisaulr-şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi. Femeia a anunţat Protecția Consumatorului. Poliția trebuie să facă lumină în acest caz.