Oana Lis este extrem de îngrijorată! Ce se întâmplă cu starea de sănătate a lui Viorel Lis: I-au fost afectați nervii

Oana Lis este extrem de îngrijorată! Starea de sănătate a lui Viorel Lis se depreciază, pe măsura trecerii timpului, iar fostul primar general al Capitalei refuză să de interneze pentru tratament spitalicesc, de teama Covid – 19.

ana Lis este extrem de îngrijorată! Ce se întâmplă cu starea de sănătate a lui Viorel Lis: I-au fost afectați nervii

Oana Lis este extrem de îngrijorată! Starea de sănătate a lui Viorel Lis se depreciază, pe măsura trecerii timpului.

Fostul edil suferă de diabet, boală care i-a afectat nervii. El a renunțat să mai meargă la controalele medicale, de teamă să nu se infecteze cu noul coronavirus.

Oana Lis este extrem de îngrijorată! Viorel Lis se deplasează cu greutate

Oana Lis este îngrijorată pentru starea de sănătate a soțului ei. În vârstă de 77 de ani, Viorel Lis se confruntă cu multiple afecțiuni care trebuie investigate.

Fostul primar al Capitalei ar trebui să se supună unei intervenții chirurgicale, însă Oana spune că acesta refuză categoric.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Viorel Lis este sceptic în a-și trata problemele de sănătate acum în spital. El spune că îi este frică să fie internat, pentru că nu ar mai ieși viu de acolo.

Fostul primar al Bucureștiului are o semipareză care îl pune în dificultate atunci când se deplasează prin casă, iar pe lângă asta ar trebui să se opereze.

Acesta suferă și de diabet, fiindu-i afectați nervii, fapt pentru care au apărut problemele locomotorii.

”Starea lui ar putea să se agraveze în orice moment”

”Mă descurc. De la 1 la 10 să zic că sunt pe la 7 ca stare de bine, cum să și fii în perioada asta? Nevoia te învață să te descurci. Mai am și prieteni care vin la noi. Nu e ceva atât de grav.

Diabeticii au probleme mereu. Unii cu circulația periferică. Efectele după un anumit timp pot fi de două feluri: ulcerații sau afectarea nervilor. Lui Viorel îi sunt afectați nervii”, ne-a declarat Oana.

”El ar trebui să se opereze și la coloană. Ar fi trebuit să mai meargă la spital, la control de vrei doi ani, dar mai amânăm”, a spus spus Oana Lis, potrivit fanatik.ro.

Oana Lis este îngrijorată că starea lui ar putea să se agraveze în orice moment.