Perioada aceasta nu este tocmai cea mai bună pentru Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar, pe care nu le va putea uita niciodată. În urmă cu ceva timp, Viorel Lis a văzut moartea cu ochii. Era pe punctul de a deceda, iar blondin s-a speriat extrem de tare. A apelat imediat numărul de urgență, iar o ambulanță s-a prezentat imediat la fața locului.

Bărbatul a primit îngrijirile necesare și a reușit să își revină, dar acele clipe au fost oribile pentru ea. Nu îi vine să creadă că persoana cea mai importantă din viața ei ar fi putut să nu mai fie. În plus, a luat decizia de a vinde firma, pentru a se descurca timp de doi ani. Nimic nu este mai important pentru ea decât sănătatea soțului ei.

Oana Lis: „M-am simțit prost”

Ei bine, Oana Lis nu are liniște nici măcar atunci când merge la cumpărături. În urmă cu ceva timp, ea a fost crunt jignită de un bărbat în fața a zeci de oameni, care se aflau în jurul lor. Oana se afla în fața unei tarabe în momentul în care s-a petrecut incidentul despre care a decis să vorbească într-un dintre interviurile sale. Vedeta a simțit nevoia să spună lumii întregi prin ce a fost nevoită să treacă.

Oana Lis, înjosită de un bărbat în public. Care a fost reacția soției lui Viorel Lis: „M-am simțit prost”

Soția fostului edil al Capitaliei a îndurat cuvinte grele din partea persoanei respective. Cel mai mult a deranjat-o faptul că el i-a transmis faptul că arată ca o femeie de 51, chiar dacă are doar 41. Cuvintele lui au deranjat-o extrem de tare la vremea aceea și nu s-a putut abține să nu aibă o reacție.

„Nici măcar nu am putut să reacționez. Am întrebat lumea ce a spus, că nu înțelegeam. M-am uitat în jur și m-am simțit prost. Soția lui era neîngrijită. Am 41 de ani, nu am spus că arăt de 20 de ani. Nu am operații estetice, doar folosesc creme foarte bune și mă îngrijesc. Fiind soția lui Viorel, mereu m-am simțit mai tânără. Mi s-a tot spus că am îmbătrânit, pai da, e normal să îmbătrânim. Am și vreo cinci fire de păr alb în cap, sânii s-au mai lăsat puțin, dimineața mă doare spatele. În momentul ăla poate nu eram nici foarte aranjată, dar fiind cu pandemia, cred că am mers mai lălâie, mai neatentă, nu am avut grijă cum arătam”, a afirmat Oana Lis pentur sursa citată.