Oana Lis trece prin clipe de coșmar. Vedeta a izbucnit în lacrimi pe Instagram: „De câte ori ai spus..."
in

Oana Lis trece prin clipe de coșmar. Vedeta a izbucnit în lacrimi pe Instagram: „De câte ori ai spus…”

Oana Lis a reușit să îngrijoreze pe toată lumea.

Oana Lis nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. Vedeta a reușit să îngrijoreze pe toată lumea, după ce a postat un mesaj controversat pe Instagram. Ea a dat de înțeles că nu este deloc bine; iar fanii au început să își pună tot felul de întrebări legate de starea ei. Nu știu ce i se întâmplă, dar în același timp sunt foarte, foarte curioși.

Oana Lis a început să plângă pe internet

Oana Lis nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Ea este activă pe rețelele sociale, unde se bucură de susținerea a mii de oameni. Nu de puține ori, fanii eu au dat dovadă că se pot baza pe ei în orice moment al vieții. Ea obișnuiește să le vorbească acestora atât despre lucrurile bune care au loc, dar și despre cele aflate la polul opus.

În plus, ea este o persoană sinceră care nu se teme să spună lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia. De multe ori a fost criticată pentru opiniile sale, dar nu a ținut niciodată cont de gurile rele. Chiar dacă nu i-a fost mereu ușor, soția fostului edil al Capitalei și-a păstrat mereu zâmbetul pe buze.

Oana Lis trece prin clipe de coșmar. Vedeta a izbucnit în lacrimi pe Instagram: „De câte ori ai spus..."

„De câte ori ai spus „SUNT BINE” în timp ce în ochi aveai lacrimi?”,este mesajul distribuit de Oana Lis la InstaStory.

Zilele acestea, ea a reușit să îngrijoreze pe toată lumea de pe Instagram. Cu ochii în lacrimi, ea a transmis un mesaj care le-a atras imediat atenția fanilor. Ea nu a dezvăluit și motivul pentru care se află în această stare, dar au o bănuială având în vedere câteva declarații pe care le-a dat în trecut.

„A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, a spus Oana Lis în urmă cu ceva timp, la o emisiune tv.

Simona Gherghe, suspectă de coronavirus. Fiica ei a intrat în contact cu o persoană pozitivă: ”Testul a venit aseară”

Simona Gherghe, suspectă de coronavirus. Fiica ei a intrat în contact cu o persoană pozitivă: ”Testul a venit aseară”

Oana Roman și fiica ei au ajuns la medic. Ce i s-a întâmplat Isei: "Nu are nicio teamă"

Oana Roman și fiica ei au ajuns la medic. Ce i s-a întâmplat Isei: „Nu are nicio teamă”