Una dintre cele mai mari dorințe ale Oanei Lis este să devină mamă și să se bucure de prezența unui copil în propria casă. În același timp, soția lui Viorel Lis simte și un imens regret din cauza faptului că, până la această vârstă, nu s-a bucurat de această binecuvântare.

Mergând pe principiul că totul este posibil, Oana Lis va avea posibilitatea să devină mamă prin adopția unui copil. Oana are această dorință de mai mult timp, iar acum a pus totul la punct cu tot ceea ce înseamnă acte, așadar nu-i rămâne decât să aștepte ca minunea să se producă în viața ei.

Oana Lis va deveni mamă în curând! Cum a reușit vedeta asta: ”Mi-am luat un certificat de...”

Este cunoscut faptul că Viorel Lis nu era deloc încântat de această dorință a soției sale. Însă pentru că nimic nu-i este imposibil Oanei, ea a reușit să aibă câștig de cauză în fața soțului său, mânată fiind de dorința imensă de a deveni mamă. Acel moment a reprezenat și începerea procesului de întocmire a dosarului de părinte adoptator, urmând ca în scurt timp toate lucrurile să fie puse la punct.

Oana Lis, pe cale să devină mamă

Aceste este un motiv de mare bucurie pentru Oana și speră ca tot procesul să se finalizeze cât mai repede. Vedeta mărturisește faptul că mai ales în această perioadă din an, un copil este o adevărată binecuvântare și se gândește cu drag la clipele în care va avea unul.

 

Oana Lis va deveni mamă în curând! Cum a reușit vedeta asta: ”Mi-am luat un certificat de...”

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana, în emisiunea Star Magazine.

Viorel Lis, probleme grave de sănătate

Viorel și Oana Lis nu se mai află la prima tinerețe, iar problemle de sănătate le dau târcoale din ce în ce mai des. Spre deosebire de soția sa care încă este în putere, Viorel nu mai are aceeași agilitate, iar problemele de sănătate îl însoțesc la tot pasul.

De ceva vreme, acesta a evitat să apară pe micile ecrane, pentru că se află în imposibilitatea de a mai duce la bun sfârșit o discuție mai lungă și care necesită un efort mai mare.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune TV, acum ceva timp.