Oana Pellea, mesaj emoțioant după moartea actriței Draga Olteanu Matei: ”Tare drag i-a fost lui tata de ea”

Oana Pellea se numără printre vedetele care i-au adus un ultim omagiu regretatei Dragăi Olteanu Matei.

Oana Pellea, mesaj emoțioant după moartea actriței Draga Olteanu Matei: ”Tare drag i-a fost lui tata de ea”

Moartea actriței Draga Olteanu Matei a îndoliat întreaga țară, dar a adus și mai multă durere în sufletul celor apropiați. Printre cei care plâng dispariția actriței se numără și Oana Pellea, care i-a adus un ultim omagiu.

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață cu puțin timp în urmă. Mulți dintre cei care au avut onoarea să o cunoască și-au exprimat regretul că încă o stea a părăsit această lume ducându-se la cele veșnice.

Marea actriță a trecut în lumea celor drepți la onorabila vârstă de 87 de ani la Spitalul de Urgență Sfântul Spiridon din Iași, după ce vineri, 13 noiembrie, a ajuns pe mâna medicilor.

Viața ei a fost ca o frumoasă poveste presărată cu de toate. A avut multe reușite, iar in jurul ei au grvitat oameni de calitate superioară. Printre alții, și Oana Pellea și-a exprimat gândurile cu privire la această întâmplare nefericită ce a îndoliat întreaga țară.

Rolul pe care Draga Olteanu Matei l-a avut în filmul fenomen ”Nea Mărin miliardar” a devenit unul simbol pentru cariera acesteia. După acest minunat proiect, regretata artistă a rămas cu foarte multe amintiri frumoase dar și cu prietenii pe viață.

Regretatul Amza Pellea a devenit prietenul artistei pe platourile de filmare. Acesta a fost momentul în care cei doi au devenit prieteni de suflet.

Oana Pellea, mesaj emoțioant după moartea actriței Draga Olteanu Matei: ”Tare drag i-a fost lui tata de ea”

Oana Pellea, mesaj din inimă după moartea actriței

Oana Pellea a scris câteva cuvinte foarte profunde, extrem de emoționante pe rețelele de socializare pentru regretata artistă care a plecat dintre noi. Și-a exprimat regretul, dar și recunoștința și aprecierile față de marea noastră stea a cinematografiei.

”Draga de Draga. Tare drag i-a fost lui tata de ea. Tare dragă mi-a fost. Bunul Dumnezeu să o primească în Împărăţia Sa.”, a scris Oana Pellea pe Facebook, după această veste tristă.