Oana Radu, cu sânii voluptoși la vedere! Artista a renunțat de tot la sutien. FOTO interzis cardiacilor

Oana radu a dat bărbații peste cap după ce și-a etalat sânii voluptoși în mediul online

Oana Radu, cu sânii voluptoși la vedere! Artista a renunțat de tot la sutien. FOTO interzis cardiacilor

Nu numai că e talentată, însă este și foarte iubită și apreciată. Oana Radu are o carieră de succes în muzică, dar și o relație de iubire ca în povești. De curând, dragostea dintrea ea și iubitul ei s-a concretizat într-o căsătorie, dovadă a faptului că simt că sunt suflete pereche.

Este foarte iubită și de fani, fiind chiar un exemplu de voință și ambiție pentru ei, după ce artista a reușit să slăbească un număr foarte mare de kilograme și nu o dată, ci de două ori.

Este iubită, talentată și, pe deasupra, este și foarte frumoasă! Oana Radu știe foarte bine cum să se pună în evidență. Mai ales acum când a reușit să dobândească o siluetă de vis, vedeta se pozează în ipostaze care mai de care mai sexy. Așa s-a întâmplat și de această dată.

Oana Radu a pus pe jar mințile tuturor bărbaților după ce a postat o fotografie în care apare cu sânii la vedere. Într-o cămașă de noapte extrem de sexy, frumoasa artistă și-a etalat pieptul generos pe rețelele de socializare. Bărbații au fost în delir, iar fanii au lăsat numai comentarii de laudă pentru vedeta noastră super sexy. Fără nicio urmă de inhibiție, Oana Radu a arătat tot ce are mai frumos.

Oana Radu, cu sânii voluptoși la vedere! Artista a renunțat de tot la sutien. FOTO interzis cardiacilor

Oana Radu a îmbrăcat un maiou transparent prin care i s-au văzut sânii

Și asta nu e tot! Ceea ce le-a atras cu adevărat atenția bărbaților la priveliștea de milioane a fost unul dintre sfârcurile artistei care se întrezărea prin dantela transparentă, de culoare deschisă. Ce să mai, nu mai încape vorbă! Partenerul Oanei Radu este un bărbat tare norocos!

Și cum vedeta are cei mai atenți admiratori, aceștia nu au rămas impasibili la vederea „capodoperei” de pe micile ecrane. Astfel, la scurt timp după ce Oana Radu a postat imaginea, fotografia a fost asalaltă cu mii de like-uri. Fără îndoială, este semn că o mai încurajează pe vedetă să le mai facă astfel de surprize.