Oana Radu, de nerecunoscut! Are o siluetă de invidiat acum, însă asta nu e tot! La ce schimbare a recurs artista
in

Oana Radu este de nerecunoscut! Are o siluetă de invidiat însă asta nu e tot! La ce schimbare a mai recurs artista

Oana Radu și-a uimit fanii cu noua schimbare de look.

Oana Radu este un exemplu demn de urmat pentru foarte multe doamne și domnișoare! Chiar dacă se afla într-o situație în care nu mai găseau soluții de ieșire, iată că a reușit cu brio să treacă peste impasul în care se afla.

Fumoasa artistă a slăbit nu o dată, ci de două ori un număr considerabil de kilograme, de ordinul zecilor, iar acum are o siluetă de invidiat.

Oana Radu este de nerecunoscut! Are o siluetă de invidiat însă asta nu e tot! La ce schimbare a mai recurs artista
Oana Radu înainte de schimbare

Oana Radu este un alt om acum! A slăbit un număr foarte mare de kilograme și a ajuns, cu rapiditate, una dintre cele mai sexy artiste de la noi din țară. Nu numai că este de o frumusețe ieșită din comun, însă este și foarte talentată. Acum dacă a devenit și foarte sexy, a descoperit ce înseamnă să întorci toate privirile pe stradă.

Are o mulțime de admiratori în mediul online, iar acest lucru o motivează și mai mult să depună eforturi să arate din ce în ce mai bine. Se mândrește cu două diete de slăbit pe care le-a popularizat foarte mult în rândul fanilor săi.

”Dieta Oana Radu” este un adevărat miracol pentru cei care o încearcă, dovadă în acest sens stând multele mesaje pe care le primește zilnic de la cei care i-au urmat dieta minune.

Oana Radu, o nouă schimbare de look

Oana Radu se mândrește acum cu o siluetă de vis, însă asta nu e tot! Vedeta a mai recurs la o schimbare radicală. Despre ce credeți că este vorba? Frumoasa artistă și-a tuns podoaba capilară.

Oana Radu, de nerecunoscut! Are o siluetă de invidiat acum, însă asta nu e tot! La ce schimbare a recurs artista

Trebuie să recunoaștem faptul că noua schimbare o prinde foarte bine, poate chiar mult mai bine de cum arăta înainte. Fanii au rămas cu gurile căscate și au avut numai lucruri bune de spus cu privire la schimbarea artistei.

Oana Radu stă foarte bine și la capitolul dragoste. Vedeta și-a unit destinul cu bărbatul care i-a dat lumea peste cap în cel mai frumos mod, iar acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.