Oana Radu, părăsită de soț din cauza faptului că mănâncă pe furiș? Artista a recunoscut: ”Și-a făcut bagajele” / VIDEO

Oana Radu a reușit să surprindă pe toată lumea cu dezvăluirile pe care le-a făcut! Artista, părăsită de soț din cauza faptului că mănâncă pe furiș?

Oana Radu, părăsită de soț din cauza faptului că mănâncă pe furiș Artista a recunoscut

Blondina a recunoscut! Ce s-a întâmplat între cei doi? Mai sunt sau nu împreună?

Oana Radu este fără îndoială un exemplu demn de urmat. Pe lângă abilitățile vocale cu care a fost înzestrată, artista a reușit să slăbească peste 100 de kilograme, ajungând în momentul de față la o siluetă trasă prin inel. Și dacă credeați că drumul spre a fi slab a fost ușor, nici gând. Blondina a povestit momentele prin care a trecut și cu ce situație incredibilă s-a confruntat.

Oana Radu, părăsită de soț din cauza faptului că mănâncă pe furiș? Artista a recunoscut

Artista și-a deschis sufletul și le-a spus internauților că a existat o perioadă în viața ei, destul de recent, în care nu și-a putut controla problemele cu greutatea. Ba chiar ajunsese să mănânce în baie, moment în care soțul său, Cătălin Dobrescu a observat că ia în greutate și a decis să o cântărească zilnic. Potrivit spuselor artistei, Cătălin ar fi decis să plece de acasă, din cauza viciilor la care Oana nu putea să renunțe în momentul respectiv.

”Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece. A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbească”, a declarat Oana Radu.

Oana Radu, părăsită de soț din cauza faptului că mănâncă pe furiș? Artista a recunoscut: ”Și-a făcut bagajele” / VIDEO

Oana Radu: ”Am stat în sufragerie și am plâns”

În acel moment, vedeta susține că a realizat cât de important este soțul său și cât de mult îl iubește. Oana Radu s-a hotărât să renunțe la mâncare și să țină o dietă echilibrată și nu, nu pentru Cătălin, ci pentru sănătatea și bunăstarea ei. A plâns toată noaptea de teamă că bărbatul o va părăsi, însă nu s-a întâmplat asta nici măcar o secundă.

Antrenorul i-a promis blondinei că nu va pleca de lângă ea și a ajutat-o să ajungă astăzi la cea mai bună versiune a sa.

”Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: ”Omul ăsta poate chiar o să plece”. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit. El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”, a mai spus artista.