Oana Radu și-a sărbătorit ziua de naștere! Cum s-a distrat vedeta: ”Contează enorm pentru mine”

Ziua de ieri a fost una foarte importantă pentru Oana Radu și pentru familia ei.

Oana Radu și-a sărbătorit ziua de naștere! Cum s-a distrat vedeta: ”Contează enorm pentru mine”

Oana Radu a împlinit ieri frumoasa vârstă de 27 de ani. Ziua ei a fost una de care s-a bucurat enorm. Frumoasa vedetă a primit sute de mesaje din partea fanilor și multe cadouri. Cea mai mare surpriză a primit-o, însă, din partea partenerului său de viață. Cătălin Dobrescu a avut grijă ca frumoasa vedetă să se simtă cea mai norocoasă femeie din lume.

Concurenta de la ”Bravo, ai stil!” este o femeie de succes, care a reușit să facă tot ceea ce și-a propus până la această vârstă. Artista a slăbit spectaculos și este mândră de felul în care arată. A depus un efort imens pentru a ajunge la formele dorite, dar a meritat. Acum, ea se poate lăuda cu un trup de zeiță care atrage privirile tuturor, pe oriunde ar merge.

Oana Radu a împlinit 27 de ani!

De ziua ei, ea a decis să evadeze din București și a mers într-un frumos local din Brașov. Acolo, a fost surprinsă de câțiva prieteni, dar și de soțul ei. Aceștia i-au cântat Oanei Radu celebrul „La mulți ani!”. În plus, ea a primit și un tort superb, care arăta foarte bine și care, probabil, a fost delicios.

„Sunt măgulită să văd cât de mult v-ați gândit la mine și că ați rupt puțin din timpul vostru ca să-mi scrieți la mulți ani. Contează enorm pentru mine”, a adăugat ea.

Oana Radu și-a sărbătorit ziua de naștere! Cum s-a distrat vedeta: ”Contează enorm pentru mine”

Într-o asemenea zi, ea s-a simțit copleșită de emoții și le-a mulțumit tuturor celor care s-au gândit la ea. În plus, a postat și un mesaj prin care le cerea ajutorul fanilor. Unul dintre prietenii săi avea nevoie de o tarabană, pentru a cânta la ziua sa. În plus, ea a anunțat că va avea loc o petrecere chiar astăzi.

„Voiam să vă rog ceva pe cei care sunteți din Brașov, Sinaia, Bușteni, Predeal… Avem aici un prieten care cântă la tarabană, dar care nu și-a luat tarabana și mâine seară o să fie practic petrecerea… o distracție mică între mine și prietenii mei. Mă întrebam dacă există ceva care ne-o poate împrumuta. Va fi și el invitat la ziua mea”, a spus Oana Radu la InstaStory.