Oana Roman a plecat în vacanță de una singură! Motivul pentru care nu și-a luat nici măcar fiica!

Oana Roman și-a făcut bagajul și a plecat pentru câteva zile din agitatul București! Vedeta a decis să meargă singură într-o vacanță la munte, dar care e motivul pentru care n-a luat-o nici măcar pe fiica sa cu ea!

Oana Roman a plecat în vacanță de una singură! Motivul pentru care nu și-a luat nici măcar fiica!

În ultima vreme Oana Roman trece prin momente deloc prea ușoare, asta după ce vedeta a anunțat că ea și cu Marius Elisei s-au separat, iar în curând vor ajunge la divorț! Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar partenerul vedetei a plecat de acasă și cu afacerea pe care amândoi au avut-o în perioada pandemiei de coronavirus!

Oana Roman a plecat în vacanță de una singură!

Ei bine, iată că zilele trec, iar Oana Roman începe deja să-și vadă de propriile interesate, iar în curând poate să fie urmărită și la Antena Stars, în cadrul emisiunii Mămici de pitici, cu lipici, însă până atunci vedeta a decis că e momentul pentru câteva zile de relaxare, astfel încât să scape de tot stresul și toată agitația!

Aceasta și-a făcut bagajul și a plecat în vacanță, însă nu vă gândiți că undeva foarte departe de casă, căci imediat va trebui să revină pentru a reîncepe filmările!

Oana Roman a mers la munte, dar este de una singură și nici măcar fiica sa nu îi ține în companie, iar vedeta a mărturisit că acesta este un obicei de-al său care o ajută foarte mult să treacă peste orice: să fie doar ea singură și cu gândurile sale!

”Am evadat. Adică am decis să îmi iau două zile în care să stau singură, afară din București. Doar eu cu mine! Zen și liniște! E un exercițiu pe care îl fac de câteva ori pe an. Îmi iau timp și pentru mine. Mă încarc, mă odihnesc și încerc să mă detașez de toate. Stau la hotel și sunt doar eu cu mine”, a spus Oana Roman pe Instagram!