Oana Roman, adevărul despre căsnicia ei! Ce spune vedeta despre Marius Elisei: „Ne-am despărțit de foarte multe ori…”

Cum se înțeleg, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei!

Oana Roman, adevărul despre căsnicia ei! Ce spune vedeta despre Marius Elisei: „Ne-am despărțit de foarte multe ori...”

Oana Roman și Marius Elisei formează unul dintre cele mai urmărite cupluri din România. De la depărtare, relația lor pare una perfectă. Nu este întotdeauna așa! Diva a vorbit sincer despre modul în care ea și soțul ei se înteleg, iar relația lor de cuplu nu este mereu una roz. Cei doi s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori de-a lungul căsniciei.

A trecut ceva timp de când cei doi îndrăgostiți nu s-au mai afișat împreună pe internet. Astfel că oamenii din jurul lor au tras imediat concluzia că se întâmplă ceva între ei. Unii au crezut chiar că s-au despărțit, dar că țin totul secret. Sătulă de astfel de speculații, soția lui Marius Elisei a decis să facă lumină în acest caz.

Oana Roman: „Ne-am despărțit de foarte multe ori…”

Frumoasa vedetă a dat o serie de declarații sincere despre relația dintre ea și partenerul ei de viață. Totul s-a întâmplat într-o sesiune de întrebări și de răspunsuri, pe care a organizat-o pe contul său oficial de Instagram. Această platformă socială este locul în care vedeta petrece multe ore pe zi și unde se simte foarte bine.

„El nu este mare fan rețele sociale și nu apare pentru că nu-i place, pur și simplu”, a mărturisit vedeta.

Oana Roman, adevărul despre căsnicia ei! Ce spune vedeta despre Marius Elisei: „Ne-am despărțit de foarte multe ori...”

Din câte a povestit chiar ea pe Instagram, căsnicia lor nu a fost și nu este una lipsită de probleme sau perfectă, cum cred oamenii. Oana Roman și Marius Elisei au avut momente în viață în care s-au certat foarte rău, dar în care au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice pe lume. Ori de câte ori s-au certat, aceștia au reușit să își rezolve problemele.

„Ne-am certat de foarte multe ori, ne-am despărțit de foarte multe ori și la fel de multe ori ne-am împăcat. Așa e viața noastră, ca un carusel”, a declarat Oana Roman.