Oana Roman, diagnostic dur! Motivul dramatic pentru care nu mai poate face copii

Oana Roman demontează toate replicile dure ale internauților cum că și-ar fi făcut operație de micșorare de stomac.

Oana Roman, diagnostic dur! Motivul dramatic pentru care nu mai poate face copii

Oana Roman este o altă persoană acum! După ce a slăbit ca prin minune un număr foarte mare de kilograme, gurile rele au acuzat-o de faptul că ceea ce aceasta spune este neadevărat și că, de fapt, ea a făcut operație de micșorare a stomacului. Se pare că nu ar fi vorba despre așa ceva, ci doar de niște tratamente corporale minune, care au ajutat-o să obțină o asemenea performanță.

Oana Roman a fost des criticată și jignită din cauza greutății sale. Însă, la un moment dat, a venit o zi în care a spus stop și a trecut la acțiune. Astfel vedeta a reușit să scape de 17 kilograme fără nicio operație, ci doar cu ajutorul unor tratamente corporale.

În urma unor dezvăluiri, se pare că și de și-ar fi dorit să apeleze la un medic pentru a scăpa de kilogramele în plus, nu ar fi putut să facă acest lucru. Motivul are la bază cauze medicale sensibile despre care Oana Roman a evitat să vorbească până în acest moment.

Cu dorința de a închide gurile răutăcioșilor care vociferează în continuare că și-a tăiat stomacul, Oana Roman vine și demontează toate aceste idei ca fiind neadevărate.

Oana Roman, momente extrem de dificile după naștere

Se pare că după ce a adus-o pe lume pe cea mică, Oana Roman a întâmpinat probleme grave de sănătate. Mai exact, a fost la un pas de moarte. Medicii au dus lupte grele pentru a o păstra în viață. Mai mult, momentele de după această operație, care a durat mai bine de 9 ore, au fost și ele unele extrem de provocatoare. A avut nevoie apoi de multe zile la reanimare, urmate de o perioadă lungă de recuperare după aceea.

„Când după ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol. Era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație. A durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare. Am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile. În spital am fost internată aproape trei săptămâni.”, a dezvăluit Oana Roman la Xtra Night Show.

Oana Roman, diagnostic dur! Motivul dramatic pentru care nu mai poate face copii

Se pare că acesta este motivul pentru care Oana Roman nu a putut apela la o operație la abdomen. Mai mult decât atât, medicul i-a interzis, astfel, și să mai aducă pe lume un al doilea copil, pentru că își va pune viața în mare pericol.

„În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali, și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului. Nu am am avut voie să fac copii. Și dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu am voie. Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari”, a mai adăugat vedeta.