Oana Roman, ironizată de Răzvan Botezatu. Ce i-a transmis vloggerul: ”Mi-aș șterge contul…”

Răzvan Botezatu nu s-a putut abține să nu comenteze despre Oana Roman.

Oana Roman, ironizată de Răzvan Botezatu. Ce i-a transmis vloggerul: ”Mi-aș șterge contul...”

Răzvan Botezatu s-a amuzat copios pe seama întâmplărilor prin care a trecut în ultima vreme. Diva a postat pe social media un filmuleț în care vorbește despre cât mâncase în ziua respectivă. Ea a susținut că a fost vorba despre o banană și despre o felie de pizza. Fiica ei, Iza, a dat-o repede de gol pe mama ei. Micuța a spus că ea ar fi mâncat, de fapt, trei felii de pizza nu doar una. Acel video a ajuns viral pe TikTok, iar multă lume a râs de cele întâmplate.

Una dintre persoanele care a comentat despre filmarea respectivă a fost Oana Zăvoranu. Actrița a vorbit în stilul ei caracteristic despre nefericita situație, iar fanii eu au reacționat imediat. Mai mult de atât, i-a transmis fiicei lui Marius Elisei să apeleze la ea, dacă are nevoie de orice fel de ajutor.

Vloggerul a vorbit despre gafa Oanei Roman

Răzvan Botezatu s-a distrat foarte tare pe seama gafei vedetei. Pe internet circulă acum zeci de meme-uri legate de acel moment penibil pentru ea, dar amuzant pentru restul lumii. El nu înțelege de ce vedeta a decis să salveze live-ul respectiv. Ar fi putut foarte simplu să îl șteargă și nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat.

”Nu pot să înțeleg de ce a lăsat live-ul pe pagină. Trebuia să îl oprească și să îl șteargă. Adică s-a făcut de râs tare de tot, mai ales cu un subiect așa sensibil. Pe de altă parte, Oana Roman ar putea fi acum cea mai bună reclamă pentru pizza aia”, a spus el.

Oana Roman, ironizată de Răzvan Botezatu. Ce i-a transmis vloggerul: ”Mi-aș șterge contul...”

Vloggerul o apreciază enorm pe Oana Roman și apreciază că încă își ține capul sus. Artistul crede că dacă ar fi fost în locul său, și-ar fi șters contul. Se fac mult prea multe glume pe seama filmării respective, iar pentru el ar fi fost mult prea mult. În plus, crede că ar face reclamă bună la pizza.

”Sincer, e tare Oana Roman, se ține tare. Eu cred că mi-aș șterge contul dacă aș vedea câte glume sunt acum în online pe tema feliilor de pizza, mai ales că, de ficare dată când a făcut ea ceva s-a lovit de un val de hate. Dar Oana Roman e puternică, nu face nimic, trece și peste asta și continuă să facă tot felul de reclame, o admir pentru asta. Oricum, o gafă ca a ei vezi la 10 ani, a fost de senzație, iar puștoaica ei, adorabilă. Copiii nu știu să mintă, a făcut-o praf fiica ei din două vorbe… Nici dacă era regizat momentul nu ieșea atât de bine”, a mai spus vloggerul.