Oana Roman, mesaj dureros după despărțirea de Marius Elisei: „Fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare”

După șase ani de relație și mai multe despărțiri care au ridicat semne de întrebare Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu… Ea a rămas cu fetița, el cu afacerea. Vedeta a postat recent un mesaj care cam dă de înțeles care a fost adevăratul motiv al despărțirii lor.

Oana Roman, mesaj dureros după despărțirea de Marius Elisei: "Fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare"

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei nu a fost una tocmai așteptată, dar nici nu a luat prin surprindere, dat fiind că cei doi au avut mai multe sincope de-a lungul timpului în relație.

Din nefericire, acest lucru este cu atât mai dureros cu cât s-a petrecut chiar în preajma Sărbătorilor de iarnă… anunțul a fost făcut chiar de către Oana, care a mărturisit că ea a încercat să salveze căsnicia lor până în ultima clipă.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a transmis Oana Roman cu lacrimi în ochi.

Oana Roman și Marius Elisei, o relație complicată

Nu este prima oară când Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, însă, de data aceasta, ruptura pare definitivă. De data aceasta însă, Oana nu și-a pierdut doar soțul, ci și afacerea cu haine în care ea l-ar fi implicat pe Marius, aceasta fiind trecută pe numele mamei lui. Din păcate, separarea s-a produs în apropierea Crăciunului, iar vedeta a făcut Sărbătorile alături de fiica și de mama ei. Că pentru Oana a fost dificilă despărțirea și că nu s-a împăcat cu gândul că tatăl fiicei sale nu îi mai este alături reiese și din postările pe care le face în social media.

Oana Roman, mesaj dureros după despărțirea de Marius Elisei: "Fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare"

Chiar dacă nu a spus cu subiect și predicat că postarea de pe Instagram îi este dedicată soțului ei, Oana Roman a transmis totuși niște indicii clare cu privire la motivele care au dus la acest deznodământ trist.

„Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiționată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune și dorință. Dar fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare’, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.