Oana Roman, mesaj plin de durere pe Instagram. Vedeta a îngrijorat pe toată lumea: „Am plâns în hohote”

Oana Roman și-a deschis inima în fața fanilor.

Oana Roman, mesaj plin de durere pe Instagram. Vedeta a îngrijorat pe toată lumea: "Am plâns în hohote"
Oana Roman face ea ce face și atrage toată atenția asupra ei. Vedeta a reușit să își pună din nou fanii pe jar. Ea este extrem de activă pe rețelele sociale, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Este recunoscută și pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată.
Ori de câte ori are ceva de zis, Oana Roman nu se poate abține deloc. În plus, oricât de ocupată ar fi, ea își face timp și pentru admiratorii ei din mediul online. Preferă ca aceștia să afle lucrurile prin care trece chiar de la ea și nu din alte surse.

Oana Roman: „Am plâns în hohote”

Fanii au impresia că știu totul despre ea, dar soția lui Marius Elisei reușește să îi ia prin surprindere de fiecare dată. Nu mulțj știu despre ea că a avut parte de un trecut dureros. În copilărie, îndrăgita vedetă a fost și ea victima bullying-ului și nu se teme să discute despre asta. Din fericire, acele momente au trecut. Nu le poate, însă, uita oricât de mult ar încerca să facă acest lucru.
Oana Roman, mesaj plin de durere pe Instagram. Vedeta a îngrijorat pe toată lumea: "Am plâns în hohote"
Recent, ea și-a deschis din nou inima în fața fanilor cărora nu le ascunde nimic. Ea a început să plângă, după ce a primit un cadou neașteptat. Internauțji s-au speriat, dar trebuie să stea liniștiți, pentru că Oana Roman nu a pățit nimic grav. Se pare că ea a primit un text frumos care a reușit să o emoționeze foarte, foarte tare. Nu putea primi un cadou mai frumos. Bineînțeles că și-a pus fanii la curent imediat, iar reacțiile lor au fost pe măsura așteptărilor. Despre ce este vorba, de fapt?
„Azi am primit un cadou. Care a venit cu o urare și un text scris pe Instagram de cea care mi l-a oferit. Este cel mai impresionant și mai frumos text despre mine. Niciodată nu am fost atât de impresionată de ceva scris despre mine. Am plâns în hohote de emoție. Mulțumesc”, a scris Oana Roman la InstaStory.