Oana Roman, mesaj subtil la adresa „Queridei”. Ce i-a transmis Oanei Zăvoranu: „Judecata este doar în instanță”

Războiul divelor nu a luat încă sfârșit!

Fiica lui Mugur Mihăescu este o domișoară în toată firea, în vârstă de 21 de ani. Ce spune Garcea despre viitorul ginere. „Nu cred că i-am interzis ceva vreodată Ivonei”

Oana Roman a ridicat multe semne de întrebare cu ultima sa postare. Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri, iar internauții sunt de parere că îi sunt adresate rivalei sale. Ea și Oana Zăvoranu sunt la cuțite de aproape două luni, iar scandalul pare că nu se va sfârși curând. Cele două dive nu lasă de la ele și luptă cu toate forțele.

Soția lui Marius Elisei a atras din nou toată atenția asupra sa. Ea a postat pe rețelele sociale un mesaj cu subînțeles, iar mulți s-au dus cu gândul la actrița din „Sacrificiul” și au toate motivele să o facă.

Ele au pornit un întreg scandal pe internet, după ce actrița s-a legat de kilogramele în plus ale Oanei Roman. Este un subiect foarte sensibil pentru vedetă și tocmai de aceea a decis să ia atitudine.

Oana Roman nu a renunțat la idee

Oferindu-i un răspuns actriței, ea nu s-a putut abține să nu se certe în continuare. Replicile amuzante nu s-au oprit doar la ea, ci și la cei din familie. La un moment dat, Oana Zăvoranu a postat chiar și o imagine cu Iza, moment în care mama fetiței s-a decis să o dea în judecată, după care a șters postarea.

Trebuie să ne mai lămurim cu ceva. Văr rog eu, oameni buni, fiți voi, trăiți cu trăirile voastre și gândiți cu mintea voastră. Nu vă mai lăsați manipulați, nu vă mai lăsați târâți în tot felul de mizerii, nu mai acuzați fără să gândiți, nu mai judecți pe nimeni fără să știți despre ce este vorba și nu mai aruncați cu vorbe urâte la adresa nimănui. Pentru că lucrul acesta nu face deâct să sădească în voi foarte multă energie negativă. Cel mai frumos lucru pe lumea aceasta este să fii bun și, în același timp, este și cel mai greu. Cel mai minunat lucru de pe lumea asta este iubirea. Iubirea de sine, iubirea de aproapele tău, bunul simț, toleranța, astea fac viața mai frumoasă”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, mesaj subtil la adresa "Queridei". Ce i-a transmis Oanei Zăvoranu: „Judecata este doar în instanță”

Roșcata nu a renunțat la idee, iar drept dovadă stă unul dintre Story-urile sale. Soția lui Marius Elisei nu a menționat că acele cuvinte i-ar fi adresate rivalei sale, dar lucrurile sunt evidente. Ea este de părere că judecata se face doar în instanță.

Fanii au toate motivele să creadă că este vorba despre Zăvo, având în vedere amenințările pe care i le-a aruncat zilele trecute.

”Judecata este doar de Sus. Sau în instanță. În rest, nu avem voie să judecăm pe nimeni și nimic”, a mai adăugat vedeta.