Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu!? Vedeta a răbufnit pe Instagram: ”Nu au educație și valori!”

Oana Roman nu a mai rezistat și a postat un alt mesaj adresat celor care o critică.

Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu!? Vedeta a răbufnit pe Instagram: ”Nu au educație și valori!”

Toată lumea vorbește despre scandalul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu. De câteva săptămâni, divele se atacă în mod constant pe Instagram. Cele două vedete și-au adresat cuvinte dure și niciuna dintre ele nu se lasă așa ușor. Totul a început, imediat după ce Pepe a anunțat public faptul că divorțează de soția sa.

Oana Roman, mesaj pentru hateri

De atunci, ele nu se mai opresc din a-și arunca vorbe jignitoare. ”Querida” a început prin a se lua de kilogramele în plus acumulate de fiica lui Petre Roman. Ea nu crede în slăbirea miraculoasă a vedetei și a poreclit-o ”Peppa Pig”. Mai mult de atât, ea a postat chiar și o imagine cu fiica ei și a lui Marius Elisei pe Instagram. Momentul acela a enervat-l la culme pe mama micuței, care a anuțat pe social media că o va da în judecată.

Câteva zile mai târziu, actrița din ”Sacrificiul” l-a ironizat și pe soțul ei, Marius Elisei. Fanii s-au amuzat copios și de data aceasta. Câteva zile mai târziu, tot ea a dat de înțeles că nu a glumit când a spus că toate lucrurile se vor rezolva în instanță.

Oana Roman, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu!? Vedeta a răbufnit pe Instagram: ”Nu au educație și valori!”

Asta nu este tot! Oana Roman i-a luat apărarea lui Pepe la tribunal, după ce artistul a fost acuzat că ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă. Imediat după aceea, Oana Zăvoranu a mărturisit că ea l-ar iubi în secret pe îndrăgitul cântăreț. Când apele păreau că se mai liniștesc, soția lui Marius Elisei a postat pe Instagram un mesaj pentru persoanele care o critică. Oamenii au tras imediat concluziile și sunt de părere că îi este adresat, de fapt, rivalei sale.

”Nu au educație și valori învățate de acasă. Nu au credință, în sensul că nu au citit nici măcar întrecere Biblia. Nu au înțeles ce păcat oribil este să judeci pe altul. Ce lipsă de educație morală și de bun simț”, a scris Oana Roman pe Instagram.