Oana Roman o dă în judecată pe Zăvoranca? Cum a reușit „Querida”să o scoată din minți pe rivala ei

Cele doua vedete au un conflict deschis de mulți ani însă niciodată nu au mai ajuns în acest punct. De data aceasta însă fiica lui Petre Roman s-a decis să ia atitudine în ceea ce o privește pe fosta lui Pepe.

Oana Roman a răbufnit după ultima întâmplare trăită din cazua Oanei Zăvoranu. Cele doua vedete și-au aruncat ani de-a rândul săgeți având la bază diverse motive, însă de data aceasta totul a luat o altă întorsătură.

Fiica lui Petre Roman s-a arătat decisă să își caute dreptatea în instanță după ce Querida a întrecut măsura. Vedeta a fost atât de supărată pe noul atac încât a cerut ajutorul internauților în identificarea unui avocat bun care să reprezinte această speță destul de delicată la proces.

Imaginea copilului vedetei a fost folosită pe rețelele de socializare fără acordul părinților

După despărtirea de Pepe, în urmă cu câțiva ani, Oana Zăvoranu a început o ploaie de atacuri la adresa celei care se recomanda cea mai buna prietenă a artistului. Oana se lega de cele mai multe ori de aspectul fizic al fiicei lui Petre Roman mergând până la a-i adresa diverse apelative jignitoare.

Multe dintre aceste episoade au avut loc chiar în cadrul emisiunilor din direct, în mod special la Xtra Night Show. Oana Roman nu i-a răspuns de cele mai multe ori Queridei cu aceeași monedă însă războiul nu s-a oprit niciodată acolo.

Dacă Zăvoranca a avut o perioadă în care nu s-a mai arătat interesată de a o „terfeli” public pe cealaltă vedetă se pare că acum a decis să revină la vechiul obicei. Ultimul atac al acesteia a fost însă unul extrem de scandalos, acesta determinându-o pe fiica lui Petre Roman să o dea în judecată pe Querida.

Oana Roman o dă în judecată pe Zăvoranca? Cum a reușit "Querida"să o scoată din minți pe rivala ei

Mai exact, Oana Zăvoranu a folosit imaginea copilului Oanei Roman în mediul online fără vreun acord din partea părintilor acesteia, lucru total ilegal. Mai mult foata soție a lui Pepe a adus de asemenea câteva remarci la adresa mamei micuței Isa. Zăvo a distribuit pe pagina personală o imagine în care apare fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei.

Actrița a avut și de această dată un comentariu sarcastic care o implica atât pe fetiță cât și pe mama acesteia. Fără să stea pe gânduri Oana Roman a cerut ajutorul fanilor ei de pe Instagram pentru a găsi un avocat care să o îndrume în a-și căuta dreptatea.

„Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine. Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legală de a trage raspundere penală cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers” a spus Oana pe Instagram.

În mod suprinzător însă la scurt timp după aceste postări Oana Roman a fost cea care le-a retras de pe internet. Fară să invoce un motiv anume, fiica lui Petre Roman a decis cel mai probabil să acționeze în liniște pentru a-și apăra intimitatea propriului copil.