Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei, dar nu regretă nimic. De ce s-a produs ruptura

Oana Roman a vorbit despre cum s-a ajuns la separare

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei, dar nu regretă nimic. De ce s-a produs ruptura

O altă ruptură amoroasă în showbiz-ul românesc este cea dintre Oana Roman și Marius Elisei, de data aceasta divorțul părând iminent între cei doi.

Recent, în lumea mondenă, s-a aflat de o nouă despărțire, Oana și Marius hotărând să meargă fiecare pe drumul său.

Fiica lui Petre Roman a oferit unele explicații despre separarea în cauză

După ce a anunțat ea însăși că s-au despărțit, vedeta a revenit cu alte lămuriri asupra situației prin care trece în această perioadă.

După cum a transmis aceasta în spațiul virtual, ruptura lor a apărut din senin, fără vreun semn în acest sens. De asemenea, Oana Roman a mai spus că ea a încercat să facă totul ca mariajul să funcționeze, însă după câte se pare, sacrificiile sale au fost zadarnice, având în vedere deznodământul.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei, dar nu regretă nimic. De ce s-a produs ruptura

Totodată, anunță că nu-și reproșează nimic, întrucât a făcut ce a știut mai bine pentru a-și păstra familia întreagă. Iar în mesajul postat alături de o fotografie alb-negru, Oana se arată optimistă și încrezătoare cu privire la schimbările ce urmează de acum în propria-i viață.

Acum 31 de ani, pe 21 decembrie, viața mea urma să-și schimbe cursul în mod radical, fără ca eu să-mi dau seama foarte clar. Aveam 13 ani. Astăzi, viața mea își schimbă iar cursul, sper într-o direcție mai bună. Tot azi este o conjuncție a planetelor care semnifică un nou început. Se aliniază la propriu planetele. Viața mea va fi alta. Nu știu încă sub ce formă. Dar știu că am încredere și de Sus va veni lumină și mi se va arăta calea.

Cum se înțelege din cele scrise pe Facebook, vedetei i s-a mai schimbat o dată viața cu totul, iar acum se va întâmpla din nou, cursul vieții sperând să o ducă într-o mult mai bună direcție.

În ciuda faptului că a făcut tot ce a putut pentru familia sa, vedeta nu regretă nimic și spune că va face acest lucru și mai departe, însă de acum în colo doar pentru mama și fiica sa, Isabela. De altfel, o dată cu despărțirea, Marius Elisei a rămas și cu afacerea de familie avută împreună.

Fotografia alb-negru a fost postată pe Facebook, dar și pe Instagram, unde mesajul adăugat a fost unul în limba engleză de această dată și în care Oana se arată încrezătoare privind următoarea perioadă. „Momente foarte grele. Binele va triumfa.” – s-ar traduce mesajul postat de aceasta pe Instagram.