Oana Roman sare în apărarea lui Pepe! Vedeta, declarații uluitoare despre divorțul momentului: „A fost acuzat pe nedrept”

Oana Roman este de partea lui Pepe, despre care crede că este nevinovat.

Oana Roman sare în apărarea lui Pepe! Vedeta, declarații uluitoare despre divorțul momentului: „A fost acuzat pe nedrept”

Puțină lume știe despre Oana Roman că a fost martoră în procesul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă. Vedeta a sărit în apărarea artistului, despre care spune cu mâna pe inimă că este nevinovat. Ea nu crede că el ar fi fost în stare să fie violent cu soția sa. Cântărețul a avut parte de tot sprijinul ei, iar diva este fericită că a putut să îi dea o mână de ajutor.

Raluca Pastramă a lansat zilele acestea o serie de acuzații grave la adresa fostului său soț. Femeia a susținut că a fost agresată de acesta, iar oamenii legii au întocmit un ordin de restricție pe numele său. La tribunal, s-a dovedit că acest lucru nu este deloc adevărat.

Pepe a oferit apoi și primele declarații despre situația dificilă prin care a fost nevoit să treacă. Deși nu a făcut nimic, el a fost trebuit să suporte toate criticile din partea oamenilor din jurul lui.

Oana Roman îl susține pe Pepe la orice pas

Oana Roman este una dintre acele persoane care nu l-a crezut nicio clipă capabil pe Pepe de un asemenea comportament șocant. Soția lui Marius Elisei a fost invitată la Extra Night Show, unde a oferit mai multe declarații în acest sens. Ea a povestit cu lux de amănunte tot ce știa despre scandalul dintre cei doi foști soți.

„În momentul în care a făcut acest anunț noi, cei din familie am încercat să îl spijinim. Cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest lucru, el nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit. Nu cred că a înțeles și nimeni n-a înțeles.”, a spus Oana Roman.

Oana Roman sare în apărarea lui Pepe! Vedeta, declarații uluitoare despre divorțul momentului: „A fost acuzat pe nedrept”

La fel ca multă altă lume, Oana Roman a aflat despre cearta dintre ei de pe YouTube. Din spusele sale, Pepe a făcut multe sacrificii pentru familia sa pe care, mai mult decât orice, și-a dorit să o țină unită. Din păcate, toate eforturile sale au fost în zadar și s-a ajuns la un divorț cu rasunător.

„A fost acuzat pe nedrept. Acum eu nu știu cum se dau ordinele astea de restricție, pentru că în momentul în care te duci și dai o declarație și nu aduci nici probe, nici martori, nici certificat, e un pic mai complicat. Nu a existat nimic.”, este de părere Oana Roman.