Oana Roman și fiica ei au ajuns la medic. Ce i s-a întâmplat Isei: "Nu are nicio teamă"
in ,

Oana Roman și fiica ei au ajuns la medic. Ce i s-a întâmplat Isei: „Nu are nicio teamă”

Oana Roman nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Ea este recunoscută pentru felul ei sincer de a spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Ori de câte ori are ceva de zis, ea nu se teme să își exprime punctul de vedere. Adesea, soția lui Marius Elisei a fost criticată din această cauză, dar ea nu ține deloc cont de gurile rele.

Oana Roman: „Nu are nicio teamă”

Ea este foarte activă pe Instagram, unde petrecere o mare parte a timpului. Vedeta îi ține la curent pe fani cu toate lucrurile care se întâmplă în viața ei de zi cu zi. Fie că este vorba despre o întâmplare fericită sau despre una aflată la polul opus, ea nu ezită să le povestească internauților. Aceștia o susțin de fiecare dată și îi dau comentarii în care în transmit toate gândurile lor bune.

Recent, vedeta a reușit să îngrijoreze pe toată lumea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că își iubește fiica și că o susține la fiecare pas. Zilele acestea, Oana Roman a mers alături de cea mică la dentist. Isa nu s-a temut nicio clipă de vizita la medic, din contră merge de fiecare dată cu mare drag. Este curajoasă, la fel ca și mama ei.

„Am venit cu Isa la dentinst. Se joacă până îi vine rândul la consultație. Nu are nicio teamă. Vine de fiecare dată cu mare bucurie aici”, a spus Oana Roman la InstaStory.

Oana Roman și fiica ei au ajuns la medic. Ce i s-a întâmplat Isei: "Nu are nicio teamă"

Ei bine, ea le-a spus imediat tuturor care este și motivul pentru care au fost nevoite să meargă acolo. Doctorița a trebuit să-i rezolve o măseluță pentru a nu risca să se carieze mai târziu. În plus, ea a postat și câteva imagini de la clinică, spre bucuria fanilor.

„Frumos la dentist. Nu arată deloc a dentist. Pare un loc de joacă și asta îi face pe copii să nu se simtă ca și cum ar fi la doctor”, a mai spus ea.