Oana Roman, totul despre noua relație: „Iubirea”. Ce anunț a făcut după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman le-a făcut o dezvăluire cel puțin neașteptată fanilor pe rețelele de socializare! Vedeta a dat cărțile pe față și a vorbit despre ce o face cea mai fericită din lume! Este oare vorba despre o nouă relație?

Oana Roman, totul despre noua relație: "Iubirea". Ce anunț a făcut după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman a demonstrat tuturor de-a lungul timpului că este o femeie puternică, dar cel mai important, un exemplu demn de urmat! Deși viața i-a adus greutăți, vedeta nu a renunțat niciun moment, ci a continuat să lupte pentru tot ce își dorește. A reușit să ajungă în cele din urmă acolo unde intenționa și nici măcar separarea de Marius Elisei nu a doborât-o. Dar, iată că acum vedeta pare pregătită să facă următorul pas… o posibilă idilă!

Vedeta a dezvăluit că este într-o vacanță la munte și că este un obicei de-al său care o ajută foarte mult să treacă peste orice. Oana vrea să fie doar ea singură și cu gândurile sale, lucru de înțeles, mai ales după despărțirea de fostul soț.

Însă, chiar dacă scopul a fost să își reîncarce bateriile pentru noul an, un lucru e cer, vedeta nu s-a putut dezlipi de telefonul mobil și a vrut să își pună fanii la curent! Aceasta a dat cărțile pe față și a răspuns sincer la câteva întrebări adresate de fanii ei pe rețelele de socializare.

Anunțul făcut de Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri de pe Instagram Story care s-a numit „Curiozități despre mine? Gusturi plăceri, lucruri care nu îmi plac, vise.. orice”, fosta prezentatoare TV a răspuns sincer și a facut mai multe dezvăluiri incendiare. Este Oana Roman pregătită de o nouă relație?

Printre toate curiozitățile, un fan a întrebat-o care este lucrul care o face cea mi fericită, iar răspunsul a fost unul neașteptat, care ne-a pus pe gânduri. După separarea de Marius Elisei, și după tot scandalul care a urmat după, fosta prezentatore TV a răspuns, fără perdea, că „Iubirea” este acel ceva care o face să radieze de bucurie!